Night

282 19 9
                                    

Hatırlatma

Dalgınca dışarıyı izlerken arabanın durduğunu fark etti

Yeni bölüm

Arkadakilerede seslenerek arabadan çıktılar, bagajdan bavulları alıp evin önüne geldiler, Dick kapıyı açtığında ilk Damian girdi, ardından Time ve Jason en sonda Dick içeri girdi ve kapıyı kapattı .

Önünde bavullarıyla duran üç kişi vardı, gülümsedi 'odalarınız yukarı katta Damian senin odan yukarı çıktığında soldan ikinci oda, Time senin odan sağdan ilk oda ,Jason senin odanda Time'ın yanındaki oda ,şimdi gidip yerleşmek mi istersiniz yoksa sonramı yerleşirsiniz' ,hepsi suratına tepkisiz bakarken koltukların yanına bavullarını bırakıp oturdular .Yine ellerine telefonlarını alıp uğraşmaya başladılar, gerçekten güzel bir karşılama olmuştu ,'hey bişeyler yemek istermisiniz', diye bir soru yöneltti Dick ortaya ,fakat ses yoktu. Sakince oturduğu yerden kalktı, bıraktığı üç hediye kutusunu eline aldı. ilk Damian'ın yanına gitti ,önünde durdu, uzun ve biraz kalın olan hediye paketini ona uzattı ,'bir hoş geldin hediyesi kardeşim' dedi sesi o kadar heycanlı çıkıyorduki ,Damian ona baktı ,telefonu bırakıp hediyeyi aldı. Dick bu  sefer yanında oturan Time'a döndü, ' bu da senin için kardeşim ' dedi, hediye  kutusunu ona uzattı ve en son Jason'un yanına gitti ,' ve bu da sana Little Wing' Jason kızgınca ona baktı ,elindeki hediye paketini aldı.

İlk Damian kutuyu açtı. Açğında harika bir kılıç gördü ,kılıcın kın'ına baktı siyah ve kırmızı motifleri vardı. Bir ejderha sarmış gibi gözüküyordu, kılıcı eline aldı ,kınından çıkardı, muhteşem bir görüntüsü vardı. Kılıcın kabzası oldukça güzeldi ,Robin yazıyordu. Kılıcın eğimleri ,ağırlığı okadar güzeldiki hiç yorulmadan kullanabilirdi ,adeta aşık olmuştu kılıca.

Time da önünde duran hediye paketini açmıştı, üst üstü dizilmiş sayılı basım en özel  Sherlock Holmes kitap serisi duruyordu .Adeta gözleri parladı ,ama nasıl diye düşündü, nasıl bilebilirdi bu seriyi istediğini, her yerde aramış ve hiçbir yerde bulamamıştı oysaki bu seriyi .

Jason ikisininde gözlerinin parladığını gördü, oda hediyesine baktı kutuyu yavaşça açmaya başladı, ne göreceğini çok merak ediyordu aslında,kutuyu açtığında iki silah gördü ,silahın yanında iki ayrı yedek jarjör vardı. Silahları eline aldı ,biri siyah biri kırmızıydı ,kırmızı olanda siyah bir kurt modifi vardı, siyah olanda ise tam tersi kırmızı bir kurt vardı ,silahlara uzun süre baka kaldı aşık olmuştu.

Dick sanki bir zafer kazanmışçasına güldü ,'sanırım beyendiniz şimdi bir şeyler atıştırmaya ne dersiniz' .

Time ona döndü, "beyenmekmi bayıldım ,bu kitaplar uzun süredir arıyorum sen bunları sevdiğimi nerden biliyordun, nasıl buldun bunları" ona doğru baktı, sorusunu heycanla yanıtladı .'Buraya ilk geldiğinde o gün burda bir gün kalmıştın ,henüz eşyalarımı tam yerleştirmemiştim, koltukta bu kitapla uyuya kalmıştın, bende henüz tam serisi yoktu, tamamlamak zaman aldı fakat beyeneceğine emindim ' .

Wayne KardeşlerOù les histoires vivent. Découvrez maintenant