Yıllar Sonra Gelen Arama

378 30 5
                                    

Medya:life letters dinlemeniz tavsiye edlir

Dick'ten

Bruce Wayne'den ayrılalı uzun zaman oluyor . Duyduğuma göre yanına Jason'dan sonra iki yardımcı daha almış ,biri yine evlatlık ancak diyeri öz evladıymış .Sadece ilk iki kardeşimi görme şahsım oldu, son robini hiç görmedim ve şuanda nightwing olarak yaşadığım şehri koruyorum. Ayrıca buraya geldiğimde yeni kurmuş olduğum genç titanlar takımıylada ilgileniyorum, beraber görevlere falan gidiyoruz, mutlu sayılırım mutlu ve eksik.

Evden çıktım ve uzun süredir yaşadığım sıradan hayatımın aynı gününü yaşamaya başladım. Arabama binip merkez doğru sürmeye başladım. 

Wayne malikanesi

Buruce'dan

Dick'i uzun süredir görmemiştim. Aslında naaptığını merak etmiyor değilim ,ancak onu izlemeyi uzun zaman önce bıraktım. Aslında ona hala kızgın sayılırım.

Yandaki koltukta oturan Alfred'e baktım kitap okuyordu ,ona baktığımı görünce kitaptan kafasını kaldırıp bana baktı.

Alfred: efendi Buruce istediğiniz birşeymi var? 

Bruce: aslında evet birinin numarasını bulmanı istiyorum Alfred 

Alfred: kimi bulmamı istiyorsunuz efendi buruce 

Bruce: Dick Grayson

Alfred: zor olmayacak efendim, sadece telefonunuza söyleyeceğim numarayı kaydedin.

Yazar kardeşten

Şaşkın gözlerle ona baktı Bruce, nasıl diye düşündü, yıllardır onunla iletişimdemiydi yani ,şaşkınlığını farkeden Alfred bir açıklama yapma gereği duymadan sadece ona bakmaya devam etti .

'peki'dedi Bruce, telefonunu uzattı ve numarayı kaydetmesini bekledi, tek tek bastığı numaraların çıkardığı 'tak tak' seslerini dinliyordu, heycanlıydı uzun süredir onu arama cesaretinde bulunmamıştı .Bunu düşündükçe deliriyordu aslında ,daha uzun bir süre aramazdım belki diye düşündü, ondan bişey istiyecek olmasaydı belki onu hatırlmazdım diye, onun üstüne diyerlerinin üstüne düştüğüm kadar düşmüyorum diye düşündü, belkide dedi kendi içinden,Dick'in gitmesinin tek nedeni benim.

Alfred telefonu uzattı ve burkuk bir gülümsemeyle kitabını okumaya geri döndü.

Telefonumu aldığım gibi hızlı adımlarla mağaraya indim ,bilgisyarın önündeki döner koltuğa oturdum ve hızla telefonuma kaydedilen Dick'in numarasını aradım. Bir iki kez çaldıktan sonra telefonu açtı.

Dick'ten 

Arabamı park etmiş, merkezin garajından yukarı çıkmak için asansöre gidiyordum .Birden telefonum çaldı ,telefonu cebimden çıkarıp baktığımda arayan kişin Bruce olduğunu gördüm ,evet hala numarasını silmemiştim ,telefonu merakla açtım ve olabildiğince sakin bir tavırla'efendim'dedim .

Wayne KardeşlerWhere stories live. Discover now