Edward Cullen 2

1.2K 52 24
                                    

Not:Birinci bölümün devamıdır eğer okumadıysanız veya unuttuysanız sonuna bakabilirsiniz:)

Alex ile yaklaşık bir yıldır sevgiliydiniz ve birlikte bir malikanede yaşıyordunuz.Sizin dışınızda birkaç vampir daha vardı ama onlarla pek iyi anlaşamazdın.Vampir olduğundan beri,hayatının öncesinde ne olduğunu hatırlamıyordun.Tek hatırladığın net olmayan beyaz bir yüz ve adının bağırılmasıydı.Kendi odanda camın kenarına oturup o günü düşünürken kapın çaldı.

Alex: Y/N girebilir miyim?

Y/N: Evet,girebilirsin.

Alex kapıyı yavaşca açtı ve içeri girdi.Yüzüne sahte bir gülüş yerleştirdin ve onun sana yaklaşmasını izledin.Alex gülümseyerek yanına oturdu ve elini beline yerleştirdi.

Alex: Sevgilim,uzun zamandır dışarı çıkmıyoruz beyzbol oynamak için ormana gitmeye ne dersin?

Y/N: Olabilir,Neden olmasın?

Alex: Peki,kahvaltıdan sonra gideriz,bebeğim.

Dudağına uzun bir öpücük bıraktı ve ayağa kalkıp kapıya yürüdü.Kapının kapandığını duyduğunda derin bir nefes verdin ve biraz daha dışarıyı izledikten sonra ayağa kalktın,hazırlanıp kahvaltıya indin.Kahvaltı yapmak için herhangi bir sandalyeye oturduğunda diğerlerinin konuşmalarına kulak verdin.Her zaman ki gibi saçma bir konu hakkında konuşuyorlardı.Hiç umursamadın ve tabağına biraz yemek aldın.Bir süre sonra Alex ayağa kalktı.

Alex: Ben sizi dışarıda bekliyorum.

Yanağına bir öpücük kondurdu ve hızlı bir şekilde kapıya yöneldi.Sen bir süre arkasından baktın,sonra önüne döndün ve kahvaltını yapmaya devam ettin.Diğerleriyle birlikte dışarı çıktığında bir süre ne yaptıklarını anlamaya çalıştın,anlamayınca umursamayıp arabadaki arka koltuğa oturdun.Onların işleri bittikten sonra arabaya binmek için geldiler.Alex kapını açıp sana baktı.

Alex: Y/N neden öne binmiyorsun?

Y/N: Canım buraya oturmak istedi.

Alex sertçe kapıyı kapattı ve şoför koltuğuna oturdu.Sevgili olabilirdiniz ama her zaman onun istediği olamazdı.Aynadan arada bir sana baktığını hissediyordun ama mümkün olduğunca ona bakmamaya çalıştın.Göz göze geldiğinizde sana gerçekten sinirli olduğunu gördün.Ne yani sadece yanına oturmadığın için miydi?Bu çok saçmaydı.

Beyzbol oynayacağınız yere vardığınızda ilk olarak arabadan sen indin ve etrafı incelemeye başladın.Gerçekten de uzun zamandır dışarı çıkmıyordun.Başka kişiler var mı diye etrafına baktın ve birkaç kişi gördün.O tarafa yürümek için ilerlediğinde Alex sert bir şekilde seni durdurdu.

Alex: Kendi aramızda oynayacağız başkaları ile değil!

Y/N: Neden?

Alex: Canım öyle istedi!

Elinden tuttu ve arkasından çekmeye başladı.Sen arkana baktın.Gördüğün kişilerin size baktığını uzaktan görünen yüzlerinden az da olsa anladın.Beyzbol oynamak için uygun bir alan bulduğunuzda Alex aniden durdu.Alex'in birden durmasıyla ona çarptın.Takımlara ayrıldınız ve beyzbol oynamak için yerlerinizi aldınız.

Bir süre beyzbol oynadıktan sonra kaçan topu almak için görevlendirildin.Bu yüzden ormanın içlerine doğru koştun.Topu bulduğunda gülümsedin ve devam etmek için geri gidiyordun ki birinin sana seslenmesiyle durdun çünkü ses çok tanıdık gelmişti.

Edward: Y/N...

Y/N: Sen kimsin?

Edward: Ben Edward Cullen.

Multyfandom İmagineWhere stories live. Discover now