Одна

29 3 0
                                    

Софія забігла в свою квартиру і плачучи впала на ліжко. Їй було дуже сумно і нестерпно думати про те,що Джек так вчинив з нею. Він просто її використав,обманув. Це все було спеціально,заплановано. Ці всі думки крутилися в голові і не давали покою.
"Чому я така наївна?" - вона питала себе.
Цілий день вона плакала і не могла заспокоїтися. Коли вона лягла спати,її лице не виражало жодної емоції. Вона було втомлена.
На наступний день,Софі прокинулася з небажанням кудись йти і не треба було. Вона могла провести весь день дома,що і зробила. В своїй білій піжамі у чорну цяточку,дівчина пішла на кухню,заварила чаю і дістала круасан,який був в неї вже 4 день. Звісно,вона пам'ятала,що було вчора,але вона не хотіла про це думати,Софі хотіла забути,швидко все це забути. Софі поснідала і пішла в кімнату вибрати фільм для перегляду,коли вона відкрила ноутбук,то помітила повідомлення на електронній почті. Там було повідомлення від Джека і Нікіти. Джек писав,як вона,як справи,чи все нормально,але Софі навіть не хотіла відповідати. Ця людина сміла обманути її. Дівчина відкрила лист Нікіти,там було написано:
"Як ти? Тебе заділи мої слова. Пробач мене,будь ласка. Вийди зі мною на зв'язок,як захочеш,мені важливо знати як ти"
"Йому цікаво,як я себе почуваю?!??? А коли він влаштовував це все,його не турбувало,як я себе почуваю?!??! Він просто нестерпний!!!!" - подумала Софія.
Вона не відповіла ні Джеку,ні Нікіті. Дівчина не хотіла обох їх чути і бачити. Вона включила свій серіал і пролежала так цілий день. Вечором вона лягла спати.
Коли Софі прокинулася,то привела себе в порядок,а вже в 12:00 почувся дзвінок.
*Гудок*
- Привіт,подруга - дівчина почула голос Рози
- Привіт,я так рада тебе чути - відмовила Софія
- Я теж. Я вже повернулася з України і ми можемо з тобою зустрітися,я скучила.
- Я не проти,мені і так треба розвіятися.
- Тоді в кафе?
- Звісно
- Супер,тоді до зустрічі о 14:00 в кафе. Бувай.
- Бувай
Дзвінок закінчився і Софі почала готуватися до зустрічі з подругою. Вона вирішила не думати про позавчорашню розмову...

Втекти Від ЖанруUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum