Bölüm-12

797 73 111
                                    

Yavaşça gözlerimi açtım, etraf oldukça karanlıktı. Ah sikir. Uyuya mı kalmıştım? Tweek hâlâ omzumda uyuyordu, saate baktım ve 21.30'du. Siktir, Tweek'i geç olmadan uyandırmam gerekiyordu. Umarım ailesi onu cezalandırmaz. Hafifçe kolunu salladım.

"Tweek, uyan!" Diye fısıldadım.

"H-huh?" Esnerken konuştu, çok tatlı.

"Ben.. uyuyakalmışım ve biraz geç oldu."

"N-NE?"

"Lanet. Sakin ol Tweek, seninle eve kadar yürüyeceğim."

"G-gerçekten mi? Senin de eve gitmen gerekmiyor mu?"

"Şey, sanırım öyle. Fakat senin güvende olduğundan emin olmak benim için daha önemli." Elini tutarken gülümsedim. Kızarmıştı, ne kadar da sevimli. Karanlıkta, el ele tutuşarak Tweek'in evinin yolunu tuttuk.

"P-peki başın belaya girecek mi?" Tweek, endişeli bir şekilde sordu.

"Ah, ben iyi olacağım. Benim hakkımda endişelenme." Tweek'in evinin kapısına gelmiştik. "E-eve güvenli bir şekilde git Craig. Teşekkür ederim." Bana minik bir sarılma verdikten sonra içeri girdi.

Evet, lanet olsun ki başım gerçekten belaya girecekti. Danstan beri eve gitmedim ve muhtemelen eve gittiğimde beni öldürecekler. Elimden geldiğince hızlı bir şekilde eve doğru koştum, ve yavaşça evin kapısını açtım.
"Craig? Sen mi geldin?" Yeterince yavaş açamamışım ki, babam geldiğimi fark etti ve sordu.

"Evet." Cevap verdim.

"Nerelerdeydin? Çok endişelendik!!" Babam, sesini yükselterek sordu.

"Sadece dansa gittim, ve geceyi Tweek'lerin evinde geçirdim. Sonrasında ise bütün gün takıldık ve yine uyuya kaldım, tanrım." Bıkmış bir ses tonu ile cevap verdim.

"Benimle bu şekilde konuşma! Bize hangi cehenneme bile gittiğini söylemeyen kişi sensin." Diye bağırdı.

"Ben lanet olası küçük bir çocuk değilim, 16 yaşındayım artık tanrı aşkına!" Bende bağırarak cevap verdim.

"Söylediklerine dikkat et! Ve odana çık hemen ŞİMDİ!" Ona el hareketi çektim, ve odama gidip kapıyı kilitledim. Bu gece gerçekten onların kıçlarıyla uğraşmak istemiyordum. Keşke Tweek'lerin evine geri dönebilseydim, hiçbir şey hakkında endişe etmeme gerek kalmayan yere. Bekle, belki de yapabilirim.

------------------------

"Tweek! Sen iyi misin?" Diye sordu annem. "Çok üzgünüm, geciktim!" Dedim. "Sorun değil, oğlum. Sen güvende olduktan sonra gerisi o kadar da önemli değil. Şimdi uyusan iyi olur, saat geç oldu." Diye de cevap verdi babam.

"T-tamam.. iyi geceler!" Merdivenlerden yukarı, odama çıktım ve kapıyı kapattım. Bugün gerçekten çok güzel bir gündü. Umarım Craig için her şey yolundadır. Pijamalarımı giymek üzereydim ki, bir şey pencereme çarptı. Ne oluyordu be? Penceremi açtım, ve gördüğüm şey.. Craig?

"C-CRAIG! NE YAPIYORSUN?" Deliye dönmüştüm. O burada ne yapıyordu?

"Sadece geri gelip seni görmek istedim."

"A-ah.. bekle bir dakika." Sessizce aşağı indim. Ailemi gerçekten uyandırmayı hiç istemiyordum. Sessizce kapıyı açtım. "İ-içeri g-gel!" Craig içeri girdi, ve yavaş bir şekilde kapıyı kapattım. Yukarı çıktık ve odamın kapısını kapattım.

"N-ne o-oldu?" Diye sordu, Tweek.

"Ailem sadece götçe davranıyor işte. Nereye gittiğimi söylemediğim için şikayet ediyorlar." Craig, canı sıkkın bir şekilde cevap verdi.

"Ş-şey.. onlar sadece senin için endişeleniyorlar Craig. Seni umursuyorlar ve çok seviyorlar."

"Ugh, sanırım."

"P-pek çok insan seni seviyor! Ve sana düşündüğünden daha da yakınlar..." Tweek, kızarırken söyledi.

"Ne demek istiyorsun Tweek?"

"H-hiçbir şey. Biraz dinlenmek ister misin?"

"Olur,sanırım." Craig, kaşlarını çatmış bir şekilde cevap verdi.

"H-hadi ama! O gülümsemen nerede?"  Tweek, kıkırdarken sordu.

"Ah, beni yakaladın. Beni her zaman gülümsetiyorsun, Tweek." Craig, gülerken cevap verdi.

"S-sadece bir sorum var.."

"Nedir?"

"N-neden okulda bana zorbalık ediyorsun?"

Vee büyük soru. Sizce Craig ne diyecek? Spoiler yok dkdnnckmcndnv yarın yeni bölümü atıcam sabırlı olun lütfen :3 lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın oylar çok düştü çünkü ;-;
---------------
Bu arada bu kitap bittikten sonra,yani yaklaşık 4 5 bölüm sonra, yeni bir kitap çevireceğim. Yazar ile konuştum ve çevirmemden gerçekten mutluluk duyacağını söyledi. Kitap gerçekten çok güzel ve sanırım bazı fanartlardan esinlenmiş. Kitabın açıklamasını bırakıcam lütfen fikirlerinizi belirtin.. 🥺

16 yaşında olan Tweek Tweak, paranoyanın da ötesindedir. Bir çok arkadaşı onunla konuşmuyordur bile ve okulun gülme kaynağı haline gelmiştir. Uğursuz bir gecede, Tweek bir hayalet ile tanışır.

Bu hayalet iyi midir? Yoksa kötü mü? Her iki şekilde de, gitmeye niyeti olmadığını söyleyebiliriz.

Bu hayalet iyi midir? Yoksa kötü mü? Her iki şekilde de, gitmeye niyeti olmadığını söyleyebiliriz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Umarım beğenerek okursunuz😔💖

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Umarım beğenerek okursunuz😔💖

Zorba~ (Creek)Where stories live. Discover now