Bölüm-1

2K 128 85
                                    

''Kenara çekil pislik!'' Craig Tucker zorbalığının kurbanı olan Tweek'i yere iterken söyledi. Craig her zaman Tweek'e zorbalık ederdi fakat Tweek bunu neden yaptığını hiçbir zaman anlayamamıştı.

''Tweek! iyi misin?'' Butters Tweek'e doğru koşarken bağırdı. ''E-evet Butters, ben iyiyim.'' Butters ve Tweek yıllardır çok yakın arkadaşlardı. Butters Tweek'in her şeyini anlatabildiği tek kişiydi.

Butters onu yerden kaldırdığı sırada ''O-o tam bir p-pislik'' diye söylendi Tweek. ''Onu dikkate alma Tweek, zamanına değmez.''

''Pekala sınıf, herkes yerlerine geçsin!'' dedi bayan Choksondik. Tweek, Craig'in önüne oturdu, ve işte bu Craig'e göre Tweek'in başını belaya sokmak için mükemmel bir zamandı.

Tweek kafasına gelen kağıttan top ile arkasını döndü, ''C-craig! d-durur musun?'' Tweek kızgın bir şekilde sordu. ''TWEEK!'' bayan Choksondik bağırdı. ''Sessiz ol Tweek yoksa müdürün odasına gönderileceksin!''

''A-ama..'' içini çekti, bir faydası yoktu. ''Şimdi, Tweek tarafından KABA bir şekilde rahatsız edilmeden önce, yaklaşan bir sınıf projemiz olduğunu söyleyecektim. Çoğunuz BAŞARISIZ olduğundan, bu telafi etmeniz için bir şans. Herkes ikili gruplara ayrılacak ve sınıfta söylemeniz için bir şarkı seçeceksiniz. Kim daha anlamlı şarkıyı bulup söylerse iyi bir not kazanacak.''

Gerçekten mi? sadece bir şarkı mı? umarım iyi birisi ile eşleşebilirim! diye düşündü Tweek kendi kendine.

Craig elini kaldırdı. ''Evet Craig?'' bayan Choksondik sordu. ''Peki ya bu aptal projeyi yapmak istemezsek?'' sınıftakiler kıkırdadı.

''CRAİG, BU PROJEYİ YAPSAN İYİ OLUR YOKSA KIÇIN BU DERSİ GEÇEMEYECEK!'' Craig gözlerini devirdi ve eliyle orta parmak işareti yaptı.

''Şimdi, sizi partnerlerinizle eşleştireceğim ve şikayet istemiyorum.'' zil çaldı ve bayan choksondik elindeki isimler yazılı olan kağıdı panoya astı.

''Harika dostum birlikte eşleşmişiz!'' Kyle Stan'e beşlik çakarken gülümsedi. Şu ikisi her zaman beraber eşleşiyorlar diye düşündü Tweek.

Craig o ikisinden sonra panoya yaklaştı. ''Benim partnerim Tweek mi? Gerçekten mi bayan Choksondik?''

NE?? CRAİG BENİM PARTNERİM Mİ OLACAK??? ''AARGHH!! Onunla çalışmam imkansız!!'' diye bağırdı Tweek, saçlarını çekerken.

Herkes sınıftan çıktığı sırada Craig Tweek'e doğru yürüdü ''Hey pislik, görünüşe göre partner olacağız.'' Tweek'e göz kırptıktan sonra sınıftan çıktı, geride ise kızarmış bir Tweek bırakmıştı.

O az önce bana yumruk atmadan benimle konuşmuş muydu diye düşündü Tweek.

Herkese merhabaa bu benim ilk çeviri kitabım ve aşırı heycanlıyım şuan dfghjkfvjhfdfscda elimden geldiğince güzel çevirmeye çalışıcam :') umarım beğenirsiniz. Bu arada South park izleyen pek fazla Türk olmadığından, lütfen south park bilen/seven arkadaşlarınıza kitabı önerinn bir dahaki bölümde görüşmek üzere 🤗💞


Zorba~ (Creek)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum