Bölüm-6

932 70 49
                                    

Karşımda öylece dikiliyordu. Yine ne bok istiyordu bu benden?

''Senin sorunun ne?'' diye sordu Butters, sesi oldukça sinirli geliyordu.

''Ne demek istiyorsun?'' diye sordu Craig.

''Tweek'i ağlattın! Demek istediğim şey bu!''

''Ee, yani? Neden bir pisliğin ağlamasını umursayacakmışım ki?''

''Gerçekten anlamıyorsun. Bunu neden yapıyorsun ki Craig? Cidden bir zorba olarak mı anılmak istiyorsun?''

''Butters, defol git yoksa Tweek'den sonra senin kıçını tekmeleyeceğim.'' Craig, yumruğunu sıkarak söyledi.

''Bu benim sikimde bile değil, Craig. Sana bunları derken kaybedecek hiçbir şeyim yok. Dürüst olmak gerekirse, senin oldukça yalnız olduğunu düşünüyorum. Ve ona zorbalık ediyorsun çünkü onu seviyorsun!''

Craig, eliyle yaptığı yumruğu gevşeterek yere baktı. ''Sadece beni yalnız bırak.''

''ÇOCUKLAR! NE DİYE BAĞIRIYORSUNUZ?'' diye sordu bayan Choksondik. ''Hiçbir şey. Her şey yolunda bayan Choksonbok.'' dedi Craig.

''CRAİG, ADIM CHOKSONDİK. BUNU DOĞRU BİR ŞEKİLDE ÖĞREN VE DEFOL GİT ŞİMDİ!'' Craig, Butters'ı kenara itti ve hızlıca okuldan çıktı.

O kim olduğunu düşünüyordu ki?! Onun kıçına tekmeyi basmalıydım. Fakat yapamazdım, o haklıydı (Butters için diyo burayı ha yanlış anlaşılma olmasın da ne olur ne olmaz yazayım dedim şlmöjhmözçxl)

Şimdi bir düşününce, Tweek'i seviyorum. Onun hakkında her şeyi hemde. Hayatım onsuz berbat olurdu. Ve o ise beni göt bir zorba olarak görüyor. Gerçekten ondan özür dilemeliyim. Ama beni görmek istemeyecektir bile. Ama denemekten bir zarar gelmez. Tweeklerin çokta uzakta olmayan evlerine bir göz gezdirdim. Bir an tereddüt etsem de evlerinin yolunu tuttum.

Bölüm çok kısaydı yüzden bu bölümü yayınladıktan sonra bir dahaki bölümü de çevirip yayınlayacağımm bir de yazar Craig'in son tarafta söylediği şeyi aklımızda tutmamız gerektiğini söyledi ha haberiniz ola ;)

Zorba~ (Creek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin