Kenma Kozume × Reader

792 57 0
                                    

-El fogok késni! -kaptam fel magamra egyenruhám alsó részét. Gyorsan felvettem asztalomról nintendóm és telefonom, amik elmaradhatatlan eszközök, a suli túléléséhez. Székemről megragadtam fekete pulcsimat, és kisiettem szobám ajtaján. -Majd este jövök! -kiáltottam oda apukámnak, ki csak megforgatta szemeit meg nem lepődve azon, hogy megint késésben vagyok.

Végig futva, de pont hogy elértem a Fukorodani középiskola A-4-es termét. Berontva nyugtáztam magamban, hogy a tanár előtt értem be.
-Szerencséd. -bökött az ajtóra a mellettem ülő osztálytársam. A tanár éppen akkor nyitott be, az osztály mint katonák álltunk fel, köszönteni a férfit.

*Óra után*

A kezemben lévő pulcsit szorongattam mikor feltűnt valami, aminek nem kéne ott lennie. A kapucnián 2 fekete cicafül foglalt helyet. Szerettem volna fejemre húzni kapucnim, mivel játék közben, könnyebb kizárni a külvilágot. Kicsit kínosan gondoltam arra, hogy mit fogok kapni majd a többiektől, de próbáltam nem gondolni a dologra.

*Time Skip*

-[Néévv] - hallottam, hogy Saru kiabálja nevem. Gyorsan felkaptam kapucnim és szememet, kezemben lévő játékba temettem. De már késő volt, a fiú megtalált. -Jaj de cuki ez a pulcsi. -tört ki röhögésben. Szúrós tekinettel próbáltam felnyársalni a rajtam nevető harmadévest, mikor Akaashi jelent meg mellettünk.
-Én a helyedben nem nevetnék. -mutatott rám. A majom kinézetű befejezte a nevetést, és hevesen helyezte kezét maga elé.
-Bocsi, bocsi de akkor is aranyos. Legalább a Nekomához öltöztél, úgy is ma jönnek edző meccsre. -basszus, ki ment a fejemből.
-Hamarosan itt vannak, szóval induljunk a csarnok felé. -intett nekünk Akaashi, mi egyszerre indultunk el utánna Saruval.

Nem telt el sok idő és be is hajtott egy busz, aminek nagy felirattal volt felírva az oldalára a Nekoma neve. Köszöntöttük a leszálló fiúkat, mikor megláttam egy elég érdekes személyt. Mivel nem rég lettem csak az egyik helyettes menedszere a csapatnak, ezért még nem láttam a Nekomát, de valahogy ezen fiún megakadt a tekintetem. Pudinghoz hasonlító haja volt, mancsában ugyan olyan nintendó mint az enyém. Látni lehetett, hogy nagyon elmerült tevékenységében. Nem tudtam levenni róla [sz.sz] íriszeim, egyszerűen elvesztem a látványban. Egyszer csak egy kakashoz hasonló frizurával rendelkező fiú lépett mellé, és én kiváncsian néztem a jelenetet.

Kenma szemszöge:

Teljesen elmerülve a játékban, szálltam le a buszról. Ellégé nehéz szintnél voltam, ezért reméltem, hogy senki nem fog megzavarni, de ebben a pillanatban bekövetkezett amitől féltem. Fekete hajú barátomnak nevezett fiú kikapta kezem ügyéből a tárgyat, és a táskájába süllyesztette.
-Ezt most miért kellet? -gyilkos tekintettel néztem rá, mikor csak megbökte oldalam és egy [h.sz.] hajú lányra mutatott. Nem néztem oda teljesen, de rögtön megláttam kezei között, egy olyan nintendót mint az enyém.
-Hmm...úgy látom, akadt egy hódolód. -perverz mosolyán meg sem lepődve néztem teljesen a lányra.

Fekete pulcsi volt rajta, minek kapucniát fejére húzta, ezzel egy kis homályt adva arcának. Tekintetünk összeakadt, és úgy néztük egymást egy ideig. Szívem hevesebben kezdtett verni mellkasomban. Lágy mosolyt intett felém amibe mind ketten pelepirultunk és egyszerre kaptuk el fejünket.

Kuroo billentett ki ebből a kellemesen furcsa helyzetből.
-Kenma gyere, rá érsz a meccs után csajozni. -nem reagáltam rá semmit, csak követtem csapattátsaimat és mindvégig szemeimmel a lányt kerestem.

Reader szemszöge:

A meccsen mindenki nagyon jól játszott. A fiú, kit már az elején is észrevettem, feladói poszton volt. Nem lehetett nálam sokkal magasabb, de kifejezetten jól játszott. Szívem belesajdult mikor tekinetem le kellet emelnem róla, még ha egy másodpercre is. Mind végig kellemes bizsergés futott végig gerincem mentén. A nevét nem mondták meg, de a csapattársai Kenmának szólították.

★[Haikyuu One Shots]★[2020]★Where stories live. Discover now