Burçlar ve Uyumları ~~ BAŞAK KADINI

14.9K 128 13
                                    

Başak Kadını - Koç Erkeği

Koç ve Başak birbirine zıt burçlardır. Biri boynuzlarıyla duvarı yıkmaya çalışırken (tıpkı burcunun sembolü gibi), öbürü beyniyle çıkış yolu arar. Ama bildiğiniz gibi, zıt kutuplar birbirini çeker. Bunun için Bayan Başakla Bay Koç arasındaki ilişkinin kötü sonuçlanacağı söylenemez.

Başak kadını Koçun macera merakından, kavga mantığından, erkeksi kendine güveninden etkilenebilir. Koçun bu özellikleri Başağı etkiler, ama kıskandırmaz ve mutsuz etmez. Çünkü savaşabilir ve başkalarıyla beraber olduğunda bile mantığın yolunu izler. Bir ilişkiye karar verdiyseniz, birbirinizin "haklarını” ve "yetkilerini" iyi belirleyin yoksa kavga çıkabilir. Bir Başak-Koç ilişkisinde "hakimiyetin kırıldığı nokta", cinselliktir. Koç tahrik edilebilir, davetkâr ve kaçamaklara meyilli biridir. Sevgisine inansanız da zaman zaman yapacağı kaçamaklara kolay kolay alışamayacaksınız.

Kısacası, Başak burcu kadını ve Koç burcu erkeği birbirlerini anlama konusunda zorluklar çekecektir. Bu durum biraz Koç erkeğinden, biraz da Başak burcu kadınından kaynaklanır. Birlikte olmak için, kısa sürede mutlu olmak için gerekli olan uyumu yakalayabilirler ancak bu durum fazla uzun sürmez. Birlikte uzun vadede mutlu olma ihtimalleri oldukça düşüktür.


Başak Kadını - Boğa Erkeği

Astrologlar bunun ideal bir kombinasyon olabileceğini söylerler. Ama onun, hayallerinizin erkeği olduğunu anlamanız uzun sürebilir. Çünkü siz çok dikkatli ve gerçekçisiniz ve o da hemen ayaklarınıza kapanacak cinsten bir adam değildir. Boğa ve Başak, toprak grubunda yer alır. Bu, ikisinin de mantıklı ve dikkatli olduklarını gösterir.

Boğa erkeği ağırbaşlı ve güvenilirdir, 'gerçek bir dost, iyi bir koca ve babadır. Sizin gibi o da boş zamanını kendi dört duvarı arasında geçirmekten hoşlanır. İkinizin de tutucu bir yapısı vardır. İkinizi "kendi evinde kahraman" olarak alaya alabilirler. Ama alay edenler belki de kendileri güvenli bir evde kurallı ve barış dolu bir hayata özlem duyuyorlardır.

Boğa erkeği gerçek bir erkektir ve seksüel enerjinizi tüketecektir. Ama çok fazla bir arada kalmayın. Çünkü dış dünyayla ilişkisi olmazsa Boğanız çekilmez ve inatçı olabilir.

Başak burcu kadını ve Boğa burcu erkeğinin birbirlerine uyum göstermesi ve ilişkilerinde mutlu olması, fiziksel ilişkilerinde ne kadar uyumlu olduğuna bağlıdır. Diğer seçeneklerde pek uyumlu görünmeseler de, fiziksel ilişkilerinde ne kadar iyi paylaşımda olurlarsa o kadar mutlu olurlar. Gerekli olan uyumu yakaladıklarında uzun süreli birliktelik yaşayabilirler. Ancak şu kesindir ki, bu iki burç birbirine daima sadık kalacaktır.

Başak Kadını - İkizler Erkeği

Başak burcu kadını ve İkizler burcu erkeği birbirine uyum sağlamakta zorlanır. Bu ilişki uzun vadeli olmayacak ve sürekli tartışmalar yaşanacaktır. Bakış açıları ve düşünce yapıları ile uyum içerisinde olabilirler ancak bu durum uzun vadede anlaşılmaz bir hal alacaktır. Sevgili olarak iyi vakit geçirebilirler ancak bir sonraki adımda mutlu olma ihtimalleri çok ama çok düşüktür.

Bu iki burcun birçok ortak ve karşıt yönleri vardır. İkisi de Merkür ta rafından yönetilir. Bu gezegen zeki İkizlere ve çözümleme yeteneği mükemmel olan Başağa farklı karakterde zihinsel hareketlilik verir. Diğer yandan İkizler hava grubundandır. Bu onları hesaplanamaz yapar ve değişim çabalarının temelini oluşturur. Başak tam tersine toprak grubunda dünyaya gözlerini açmıştır ve daha çok deneyimlerine güvenir.

Bu ilişkide uyum potansiyeli çok fazladır. İkizler erkeği, sizin soğuk olmanıza asla izin vermeyecektir. Ya ondan büyülenirsiniz ya da onu dönek ve yüzeysel bulursunuz. Çok cazibeli olmasına rağmen, onun maceracılığı ve ani ruh hali değişimleri sizi deli eder. Bin şeyi bir anda yapabilir (çok azını bitirmesi olasıdır). Kesinlikle sıkıcı bir eş değildir.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAWhere stories live. Discover now