18

1.6K 140 31
                                    

JİMİN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JİMİN

Jimin ertesi sabah federal plazadaki bütün güvenlik kontrolünden geçti. Kendisine bir ziyaretçi kartı ve eskort verilmişti, beklemesi gereken yer gösterilmiştir ve sonunda küçük bir ofise gitti. İçeri girdiğinde özel ajan Kim Namjoon yanına kadar geldi, uzattığı elini sıktı. Nazik sağlam bir çıkışı vardı, ne çok sıkı ne çok hafif. İlk bakışta Jimin onunla ilgili çok özel bir şeyin olduğunu görememişti.

Orta yaşlıydı ama yine de hala biçimliydi. Sakin ve kibar bir ifadesi vardı, diğerlerinin onun etrafındaki davranışlarını baktıktan sonra onun sevilen biri olduğunu kanaatindeydi ama güçlü ve etkili biri olduğuna dair en ufak bir elektriklenme belirtisi yoktu. Elektriklenmenin neye benzediğini biliyordu çünkü geçen sene bir yaz günü öğleden sonra bununla yakın bir ilişkide bulunmuştu. Jungkook'un kişiliği bulunduğu her odaya hakim oluyordu. Bununla birlikte Kim Namjoon zar zor fark edilebilirdi.

“Lütfen oturun Bayan Park.” dedi Namjoon eski püskü görülen dik aralıklı bir sandalyeyi göstererek “Mesajınız sanırım Kim Taehyung adında bir hakkında bilgiye sahip olduğunuz üzerineydi değil mi?” Kartal avını gözüne daha yakın tutsaydı onu göremezdi diye düşündü Jimin. Namjoon önce kendisinin elini göstermesini istemişti. Bu da kendisine uyardı.

“Ben Bayan Park değilim.” dedi Jimin. “Park Jimin yani Bay Park olarak. Kadın olarak anılmamayı tercih ediyorum ve 2 yıl boyunca Taehyung ile birlikte yaşadım.”

Daha adam ifadesini zapt edemeden Jimin yüzündeki şoku gördü. Adam kendisine bakarak göz kırptı.

“O zaman uzun sarı kıvırcık saçlarım vardı.” diye ekledi yardımcı olmak için adam “Bir dakika.” dedi ve telefonunu alarak bir dahili numara çevirdi.

“Park Jimin ofisimde oturuyor.” dedi ve ahizeyi yerine koydu. Ajan sessizce oturuyordu.

Kendisini yem olarak kullanmak eğer birisi tuzağı izliyorsa işe yarayacaktı. Aksi takdirde yani sadece bir yiyecek olacaktı. Belki Taehyung'a karşı hiçbir şey yapamayacaktı ama yapamadığı takdirde en azından denemiş olacaktı.

Bir adam kapıyı açıp içeri girdi. “Bay Park.” Dedi. “Ben özel ajan Kim Soobin. Şu anda Taehyung soruşturmasıyla ben ilgileniyorum. Ofisime gelebilir misiniz lütfen?"

Jimin durdu adamı incelerken başını hafifçe yana eğdi. Adam Ajan Namjoon'un ofisine girerken kapıyı vurmamıştı ve şu anda kelimesine yaptığı hafif vurgu ile gurur duyuyor olduğunu yakalamıştı. Bu tamamen gereksiz bir hareketti, bu soruşturmada daha önce görevli olan ajanlar iş yapmıyordu. Ego ve güç gösterisini içeren siyaset diye tahmin etti. Öte yandan Ajan Namjoon soğukkanlı görünüyordu onda ego yoktu ve güçle ilgilenmiyordu.

“Hayır.” dedi sözü biraz vurgulayarak bir karar vermişti. “Ben Özel Ajan Namjoon ile konuşacağım.”

Özel Ajan Soobin “Yok canım yanlış anlıyorsunuz. Ajan artık bu görevi...” diyecek oldu. Yine sesi biraz daha soğuk çıkarak “Hiçbir şeyi yanlış anlamadım.” diye cevap verdi. “Korece benim anadilim dolayısıyla birçok kelime biliyorum.” Korece ayrıca onun tek diliydi ama adamın bunu bilmesine gerek yoktu. Ajanın yüzü kızardı “Özür dilerim şey ima etmek istemedim."

Death Angel, jikookWhere stories live. Discover now