4

4K 254 155
                                    

JİMİN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JİMİN

Piç kurusu haklıydı, Taehyung erken gelecekti. Jimin kendini yataktan çıkak için zorladı, bacakları ağırlaşmıştı ve kendisine hiç yardımcı olmuyordu, iç organları hassaslaşmıştı. Destek bulmak için yatağa tutunarak sallandı; dişleri iliklere kadar işleyen bir soğukla çatırdıyordu. Damarlarının içi buz tutmuştu, vücudundaki bütün hücrelere işleyen ve ta içinden onu donduran bir soğuktu bu.

Daha önce hiç bu kadar üşümemişti, ama kendisine çarşafların altına sokulma keyfini bağışlayamazdı. Faciayı önlemek için bir şey yapmalıydı ve aklına gelen tek fikir büyük bir kadeh içkiydi. Büyük bir zahmetle, çarşafları düzleştirdi, sonra topallayarak mutfağa gitti ve bir kutu Febreze koku giderici kaptı. Yatak odasına dönerek, yorganı serdi. Süs yastıklarını her zamanki sıralarında yığdı. Sonra koku gidericiyi odanın ve banyonun etrafına sıktı. Belki sadece hayal görüyordu ama onun kokusunu duyduğuna yemin edebilirdi.

Neden bu kadar üşüyordu? Hava dondurucuydu ama durup termostatı ayarlamaya vakit ayıramazdı. Febreze'i mutfakta yerine koyduktan sonra, sağa sola dağıtılmış kıyafetlerini topladı ve banyoya götürdü, orada bunları dikkatle, her zaman yaptığı gibi yere koydu. Sonra duşu açtı, suyu dayanabileceği kadar sıcağa ayarladı, içine girdi ve hızla kendini sabunlayarak kokuyu ve yapışkanlığı temizledi. Hiç olmazsa su, sıcaklığından birazını ona vermişti.

Düşün! Düşünmesi gerekiyordu.

Düşünemedi. Öfke, kalın bir katran gibi içinde köpürerek beynini düşmanca bir karanlıkla dolduruyordu. Nasıl böyle kahrolası bir aptal olabilmişti? Aptal, aptal, aptal!

Kendisinden iğreniyordu. Bu "Sonsuza kadar mutlu yaşadılar" peri masalı saçmalığına inanmaktan daha iyisini yapmayı biliyordu ama uzvunu nasıl kullanacağını bilen bir adamla birkaç saatini geçirmişti ve ona kendisini de beraberinde götürmesi için az kalsın yalvarıyordu. Hayır, sadece "herhangi bir adam" değil, birçok insanın dişlerini fırçaladığı kadar kolay insan öldüren bir adam.

Ne düşünmüştü ki? Adamın, yavaş ve kolay olduğu ve kendisinin de orgazm olmasını beklediği için kendisine aşık olduğunu mu? Tabii canım. Tekniği farklıydı hepsi bu. Beraber olduğu diğer erkekler gibi o da, boşaldıktan sonra ilgisini kaybetmişti.

Aşağılanma duygusu, aç bir hayvan gibi içini kemiriyordu. Neden sadece seks kısmının tadını çıkarıp, duygularının işe karışmasına engel olmamıştı ki?

Vücudunu kurulayarak duştan çıktı ve neredeyse midesi bulanacak kadar tiksinmesine rağmen, katilin kullandığı havluyu kullandı. Taehyung ayrıntılara önem verirdi ve gereğinden fazla sayıda kullanılmış havlu kendisini tamamen ele verirdi.

Havalandırmanın şiddetli esintisi, çıplak vücudunu donduruyordu ve ıslak saçını aynı havluyla kurularken yeniden titremeye başladı, havlu şimdi fazla kullanıldığı için çok ıslanmıştı. Onu kenara fırlatarak çengele asılı bornozu üstüne geçirdi, sonra mermer tuvalet masasına gidip tarağı aldı ve saçlarını çekiştirmeye başladı.

Death Angel, jikookWhere stories live. Discover now