9

1.8K 29 3
                                    









'Allison POV'

'Je bent echt een domme koe, weet je dat? aan het eind van het bos is een grote omheining geladen met elenktriciteit, voor situaties zoals dit. Dus of ik er nu ben of niet, je zou toch nooit weg kunnen, je had maar beter eerst wat research gedaan.' Zegt Steph kill.


Hoe bedoel je? Stamel ik ik een beetje. Is de baas zo erg?


'Riccardo is de persoon die alles in gang heeft gezet, de drugs, het geld en jullie natuurlijk, maar laten we zggen dat hij niet aarzelt om iemand pijn te doen.' Knipoogt ze gemeen.


'Jason POV'


De gsm van Davey tringt.

Ik vraag me af wie het is. Mij gedachten varen af naar Davey. Mischien een van zijn one night stands dat belt?

Ik snap mijn broer niet, hij is zo zorgzaam en lief, maar toch heeft hij nog steeds niemand. Al zou het wel kunnen dat hij nog een oogje heeft op Stephanie, wat erg dom is want zij is zelfs al naar bed geweest met iemand dubbel haar leeftijd, Riccardo.

'Jason, Allison wou gaan lopen, Steph heeft haar betrapt en ze zijn op weg naar hier.' Zegt Davey. Zijn woorden brengen mij instant naar haar. Wat is ze zo stom! Riccardo kan hier elk moment zijn. Ik kan haar niet beschermen. Maar de echte vraag is, is ze het wel waardt om te verdedigen?


Allison POV'





ik hoop dat zelfs als de baas mij wilt straffen dat Jason mij gaat beschermen toch?..


'Volg mij, of weet je slimme hoofd de weg nog terug ook?' Zegt Steph vals.






Ik bekijk haar maar antwoordt niet. Ik zou niet eens weten waarom ik moet antwoorden. Wat dom ben ik toch! Ik handpalm men gezicht. Wat zou mijn straf zijn? Mijn gedachten dwalen af naar Jason, waarom in godsnaam moet ik hier blijven?

Ik hoop dat de politie mij snel vindt en dan kan ik mijn wraak nemen. Stephanie's irritante gezang brengt me terug bij bewustzijn'

'Nu ben je niet zo stoer he? Hier we zijn er.'



Ik stap naar de deur die Steph me aangewezen heeft. Ik rol men ogen, wat een kutwijf is het toch.



Nadat ik binnen ben gestapt, klopt mijn hart dubbel. Ik zie allemaal onbekende jongens staan. En een oude grijze man, hij heeft een gesierd pak aan, ik wedt dat het de baas is.'Hallo Allison, Ik ben Riccardo. ik heb al veel over je gehoord. Nu vertellen ze me dat je net bent weggelopen. Klopt dat?'





ik weet niet goed wat te antwoorden. Hij lijkt me zo eng. Wat heb ik toch gedaan.'Ja-a dat klopt, het spijt me. Het was niet de bedoeling ik--.'

'Shh, regels zijn regels. Jason, ik zou graag hebben dat je haar nu en hier straft, en met de zweep alsjeblieft.

'Nee alsjeblieft! Ik zal het nooit meer doen, sorry!' Schreeuw ik paniekerig.

Ik blijf stokstijf staan en kijk naar Jason die met een betreurd gezicht naar me kijkt. Newsflash, Dus een kidnapper heeft als nog gevoelens.

'Allison, doe je shirt uit, en tel tot 10, als je niet telt komt er nog een slag bij.' Zegt Jason kil.

Kidnapped, Used & BrokenWhere stories live. Discover now