~8~

2K 32 3
                                    

-Alison pov-

Na het douchen kleed ik me aan en ga Jason zoeken. Ik hoop dat hun 'vriend' waar we straks heen gaan niet zo gemeen is, ik rol mijn ogen al bij de gedachten dat het een arrogante guy is. Maar de gedachten blijven me doordringen van Annika. Is ze dood, of leeft ze nog? leek ze op mij? Of net niet. Ben ik in nog meer gevaar dan ik dacht? Allemaal dankzij Jason en zen stelletje losers die meisjes meenemen. Waar is de politie trouwens, moeten ze dat allemaal niet onderzoeken?

Ik zucht, het piekeren heeft toch geen zin, de enigste manier dat ik veilig ben is als ik wegloop, het probleem is alleen wat als ze mij pakken...





Ik stap zachtjes van de trap, naar de woonkamer, hopelijk vind ik Jason daar.

'Hey Allison' Zegt Jason op een koele toon. Ik antwoord niet en ga bij de deur staan. Je denkt toch niet te ontsnappen he Allison? Of er zwaait wat'

'Nee hoor, ik wil gewoon graag vertrekken.' jason kijkt me aandachtig aan, oke dan. Jongens, komen jullie nog?'

'Jaja, snauwt Jeremy terug.'

Jeremy blijft toch zo verschrikkelijk eng, als ik vrij ben is hij de eerste die aangeven wordt door mij, zodat hij snel de bak in gaat.

'Kom Allison, hup naar de auto.' Zegt jason, terwijl hij me uit men gedachten haalt.

Ik stap naar hun SUV Bmw, hij is mat zwart, eigenlijk vindt ik hun auto wel mooi. Mijn vader had ook een bmw, elke keer als ik aan men ouders denk, wordt ik zo droevig. Ik ben ondertussen al een week vandaan bij hun, en nog geen enkel contact van de politie.

Na een tijdje rijden en gefriemel van Jason in men haar, zijn we aangekomen. Op het eerste zicht is het een groot huis tussen een bos, lekker handig voor te ontsnappen natuurlijk..






'Kom princess, we gaan naar binnen.' zegt Jason op een zoete toon. Het valt me op dat hij erg goed gezind is sinds opweg naar hier.

'Jason, waarom ben je zo goed gezind?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Wel princess, hier is een groot bos dus je kan niet ontsnappen, plus hier kan ik een joint roken.' Dus Jason gaat drugs doen, als dat maar goed komt..

Terwijl we stappen naar de ingang, doet een meisje de deur open. Ze heeft asgroene ogen, een slank figuur en lang zwart haar. Top, het droommeisje van elke jongen. Mischien vinden de jongens haar wel leuk, dan kan ik rustig proberen weg te glippen.

'Hey Steph, is de baas hier al?' Vraagt Davey lief. 'Nee hij is er pas binnen een uur, ow en btw zorg dat je nieuwe aanwinst niet in de keuken komt, daar ligt nog een stuk vuil dat opgeruimd moet worden.'

Mijn gedachten stromen binnen als een rollercoaster. Wat bedoelen ze juist met het vuil? En het staat me ook niet zo aan dat ze zo praat over mij, wie denk ze wel niet dat ze is. Ik krab haar ogen er nog uit.

Terwijl Jason me begeleid bekijkt Steph me gemeen aan, ik ga er niet op in, maar rol men ogen. Ik mag mijn concentratie niet verliezen om te ontsnappen. Ik stap verder in het huis en zie de woonkamer, het is een grote moderne kamer met een tv en playstation. En veel deuren, wat ik nog goed kan gebruiken.

Jason gaat in de sofa zitten en doet teken dat ik bij hem kom zitten. Ik aarzel een beetje maar ga er maar bij zitten om niet verdacht te lijken. Na dat de rest van de jongens gaan zitten beginnen ze te praten over geld en hun baas, dingen dat me eigenlijk niet boeien. Ik denk dat ik een plan heb voor te ontsnappen, nou soort van.

'Jason, mag ik naar de wc, ik moet dringend.' Fluister ik. ' Ja ga maar princess, zegt Jason, maar hij is er totaal niet met zijn gedachten bij, de perfecte situatie voor te ontsnappen.

Ik zoek naar het toilet en even later kom ik een deur tegen met een toilet in, en een raampje waar ik door pas, bingo het gaat me lukken. Ik plaats voorzichtig mijn voeten op de wc en doe zo stil mogelijk het raampje verder open, na lang wurmen is het me gelukt om buiten te zijn. Ik kijk even rond en zie niemand. Ik aarzel even want eigenlijk is Jason niet super gemeen, Nee Allison! Ik moet naar huis, naar men ouders en vriendinnen.











Ik loop zo snel als ik kan dieper in het bos en probeer zo veel mogelijk te zigzaggen, zodat ze me moeilijker kunnen volgen. Na een eeuwigheid lopen blijf ik even stilstaan, om op adem te komen. Maar dan, mijn grootste angst.

'Zie zo, wie dat we hier hebben, de nieuwe aanwinst.' Zegt Steph op een ijzige toon.

'Laat me gaan, stomme trut!' Schreeuw ik terug. Ze is men plan aan het verpesten.

'Je bent echt een domme koe, weet je dat? aan het eind van het bos is een grote omheining geladen met elenktriciteit, voor situaties zoals dit. Dus of ik er nu ben of niet, je zou toch nooit weg kunnen, je had maar beter eerst wat research gedaan.' Zegt Steph kill.

Shit, shit! Nu zit ik in de problemen, straks komt Jason en oh nee.. Hij gaat me straffen. godverdomme! niks zit ook mee met mij.

'En aangezien dat de baas straks komt, zit je nog dieper in de nesten. Hij lacht niet met dit soort zaken. Als hij je straft zul je wel anders piepen, maar genoeg van dit, ik bel Davey.'

Kidnapped, Used & BrokenWhere stories live. Discover now