~7~

2.8K 53 2
                                    

-Alison pov-

'Wakker worden schone slaapster.' Een hemelse stem maakt me wakker uit mijn dromerige slaap. Het is Davey,

'En waarom komt Jason me niet wakker maken? Ik dacht dat ik van 'hem' was?' Zeg ik sarcastish.

'Oh, mis je hem princes?' Zegt Davey op een zoete toon.

'Wat kom je hier doen?' Zeg ik ijzig.

'We gaan vandaag een oude vriend bezoeken. Ik zou graag hebben dat je je gedraagt Alison, ik meen het.' Zegt Davey.

'Waarom doet Jason zo afstandelijk tegen mij, en dan opeens weer lief?'

Flap ik er uit zonder na te denken. Davey komt naast me op bed zitten, zijn ogen kijken me doordringerig aan, het maakt me een beetje verlegen.

'Als ik het je vertel, mag je het tegen niemand zeggen, begrepen?' Ik knik bevestegind, ik sta te popelen om te weten wat er gebeurt is tussen Jason en Edward.

'Zo'n halfjaar geleden kwam Jason een meisje tegen op de handel, haar naam was Annika. Ze was pittig en luisterde bijna nooit, althans kon ze goed overweg met Jason. Niet veel later begonnen ze hechter met mekaar te worden. Eigenlijk was het een beetje forbidden love.

In de eerste paar weken dat we waar hadden, liep ze veel weg. Ze hield van haar vrijdom. Annika werd veel gestraft voor haar daden, het leek haar niet veel te boeien. Maar goed. Na de tijd dat ze zo hecht werd met Jason, liep ze niet meer weg. Ze luisterde goed.

Waarom praat iedereen hier over meisjes alsof ze dieren zijn?

Maar aan elk goed verhaal komt een einde.' Hij stopt even met praten, de juiste woorden aan het uitzoeken denk ik.

'Op een dag gingen we naar Edward die destijds nog een vriend van ons was. Natuurlijk was Annika bij ons. Maar toen gebeurde er iets onverwachts, er werd gebombardeerd in ons huis. Annika, wel ze had niet veel geluk. Later blijkt dat Edward er mee voor in het complot zat, hij vond dat Jason te zwak werd door haar.'

Ik kijk weg van Davey. En mijn gedachten kwamen binnen als een rollercoaster, ooit was Jason in staat om iemand lief te hebben? Ha wat grappig, hij is nog steeds een kidnapper..

'Alison, ik zie dat Jason ook geeft om jou, meer dan je denkt. Verpruts het niet.' Fluistert Davey zachtjes in mijn oor.

En zo als dat is hij weg, leuk met de enigste informatie dat Jason om me zou geven. Ik moet toe geven dat ik het eigenlijk gerustellend vindt, ik bedoel hoe erg ik het ontken. Ik bedoel gewoon maar, hij is de liefste hier.

Ik besluit om een douche te gaan nemen, en dan op onderzoek te gaan.

Kidnapped, Used & BrokenWhere stories live. Discover now