²³

1.4K 134 125
                                    

Elendikten sonra yaklaşık 2 hafta geçmişti. Fanlar benim elendiğimi öğrenince şok olmuş ve çok üzülmüştü. Ben ise artık üzülmüyordum. Daha güçlü olmaya çalışıyor ve kendimi motive ediyordum. Bu süreçte kendi restaurantıma geri dönmüştüm. Beni seven kişiler sık sık yemek yemeye geliyor ve beni görmek istiyordu. Yemek yapmadığım zamanlarda dışarı çıkıp onlarla resim çekiniyordum.

Bu sırada Emir de kendi hesabındaki fotoğrafları silmiş ve herkes bizim ayrıldığımızı öğrenmişti. Çoğu sayfa barışmamız için bir sürü paylaşım yaparken bazıları da bu duruma sevinmişti. Bazen onu özlediğimi hissediyordum ama düşünmemeye çalışıp başka şeylerle uğraşıyordum. 

Bugün yine çalışıyordum. Restaurant fazlası ile yoğundu. Takipçilerim ve sevenlerim buraya akın ediyordu. Yemekleri hazırlamaya çalışırken içeri giren garson ile dikkatimi oraya verdim.

"Başak şefim. Birkaç hayranınız geldi. Sizinle tanışmayı çok istiyorlar."

"Çok kalabalık mı?"

"Hayır fazla kişi yok."

"Tamam birazdan geleceğimi söyle."

O tekrar mutfaktan çıkarken ben de ocağın altını kısıp yanımdaki arkadaşıma haber verdim ve mutfaktan çıkıp restaurantın iç kısmına geçtim. Hayranların nerede olduğunu öğrendikten sonra oturdukları masaya ilerleyip gülümsedim. Beni gördüklerinde çok mutlu olmuşlardı.

"Merhaba nasılsınız?"

"İyiyiz Başak sen nasılsın?"

"Ben de çok iyiyim çalışıyorum gördüğünüz gibi."

"Elenmene çok üzüldük. Seni gerçekten çok seviyorduk ve destekliyorduk."

"Evet maalesef işler yolunda gitmedi. Ben de çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok."

"Şunu bilmeni isteriz ki dışarıda seni destekleyen çok fazla sevenin var. Çok tatlı bir insansın ve karakterin çok güzel. Seni hep destekleyeceğiz. Benim de bir fan sayfam var hatta takip ediyorsun."

"Çok teşekkür ederim. Siz beni destekledikçe çok mutlu oluyorum. Hangi fan sayfası senin?"

Telefonunu açıp Instagram'a girdikten sonra hesabını bana gösterdi. En beğendiğim hesaplardan birisiydi.

"Evet seni hatırladım. Sanırım bir ara mesajlaşmıştık değil mi?"

"Evet yarışmanın başında konuşmuştuk."

"Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de hepinizi çok seviyorum. Şimdi işimin başına dönmem gerek tamam mı?"

"Gitmeden son bir şey sorabilir miyim?"

"Tabii."

"Emir ile aranızda yaşananlar gerçek miydi?"

Adını duymam ile birlikte yaşadıklarımız aklıma gelince buruk bir tebessüm sundum.

"Evet gerçekti."

"Özel hayatımıza girmek istemem ama neden ayrıldınız? Biz sizi çok beğeniyorduk, çok destekleyen kişi vardı. Ayrıca birbirinize aşık gibi bakıyordunuz."

"Rica ediyorum bana bu konu hakkında bir şey sormayın. Biz bu konuyu kapattık ve daha fazla konuşmak istemiyoruz. Her şeyin bir nedeni vardı ve aramızda hallettik. Merak etmeyin kötü bir şey yok. Fakat artık aramızda bir ilişki de yok."

#ᴛᴇᴀᴍʙᴀɴᴅᴀɴᴀ {ᴇᴍɪʀ ᴇʟɪᴅᴇᴍɪʀ}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin