ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15: Νέα αρχή!

55 7 0
                                    

   Είχε βραδιάσει, η Ελπίδα φόρεσε ένα απλό άσπρο φόρεμα και έφυγε από το σπίτι για να πάει να συναντήσει τον Άρη. Είχε πάρει μεγάλες αποφάσεις και ήταν σίγουρη για αυτές, έπρεπε όμως να μιλήσει πρώτα στον Άρη.
Έβαλε και εκείνος κάτι πρόχειρο επάνω του, πήρε το αμάξι και ξεκίνησε, η Λουκία και η κυρία Άννα έλειπαν για δουλειές, είχαν πάει στον δικηγόρο για το διαζύγιο όποτε ήταν πιο εύκολο να φύγει χωρίς να δώσει εξήγηση αν και πλέον δεν είχε καμία σημασία.

****

Έφτασαν και οι δυο στο άλσος που είχαν δώσει ραντεβού. Με το που είδαν ο ένας τον άλλον έτρεξαν και αγκαλιάστηκαν σφιχτά, η Ελπίδα άρχισε να τον φιλάει παθιασμένα στα χείλη και εκείνος ανταπέδωσε μόνο που αυτή την φορά το φιλί του ήταν λίγο διαφορετικό.

'' Πρέπει να μιλήσουμε '' της είπε και κάθισαν σε ένα παγκάκι. Πριν αρχίσει να μιλάει εκείνος αρχίζει πρώτη η Ελπίδα.

'' Αυτό που σου είπα στο τηλέφωνο είναι αλήθεια. Το επεξεργάστηκα και νομίζω έγινε την ημέρα που ήμασταν μεθυσμένοι και.....πήρα και κάποιες αποφάσεις ''

'' Ελπίδα μου έχω να σου πω και εγώ. Αρχικά και η γυναίκα μου ξέρει αλλά το καλό είναι ότι πέρνω διαζύγιο, αλλά στεναχωριέμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα και που διέλυσα την οικογένεια μου με άσχημο τρόπο ''

'' Πφφ έχεις δίκιο ήταν λάθος όλο αυτό '' είπε και τα μάτια της βούρκωσαν.

'' Όχι όχι περίμενε δεν εννοούσα να το αφήσουμε άλλωστε σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα παιδί, θέλω να γίνουμε οικογένεια Ελπίδα '' της έπιασε το χέρι και το έβαλε κάτω από το δικό του.

'' Σε αγαπάω και δεν πρόκειται να αφήσω ούτε εσένα ούτε το παιδί μας ''

'' Και εγώ σαγαπαω αλλά...''

'' Αλλά; '' συμπλήρωσε εκεινος.

'' Θέλω να κάνω μια νέα αρχή Άρη. Το σκέφτηκα καλά και... θα φύγω εξωτερικό για σπουδές ''

'' ΤΙ; τι είναι αυτά που λες; Θα φύγεις και θα πάρεις το παιδί μου μαζί σου; '' σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει εξαγριωμένος.

'' Ηρέμησε σε παρακαλώ, μην κάνεις σκηνή μας βλέπει ο κόσμος ''

'' Μα είσαι σοβαρή; Τόσο καιρό περιμέναμε να είμαστε μαζί ελεύθεροι και τώρα θα φύγεις και θα με αφήσεις έτσι απλά; '' προσπαθούσε να τον καθησυχάσει όμως εκείνος δεν καταλάβαινε.

Από την μια ο Άρης είχε δίκιο από την άλλη δεν μπορούσε να κάνει άλλο κακό σε κανέναν έπρεπε να το τελειώσει όσο και να πόναγε. Έτσι σηκώθηκε και έφυγε.

'' ΕΛΠΙΔΑΑ ΠΕΡΙΜΕΜΕ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ! ''

****

Έφτασε σπίτι της μετά από λίγη ώρα, αφού έφαγε φώναξε την μητέρα της για να μιλήσουν.
Άρχισε να της εξηγεί την όλη ιστορία με τον Άρη, της μίλησε για το πάρτυ της σχολής στις αρχές που την είχε βιάσει ο Γιώργος για την σχέση της μετά μαζί του, το πόσο τον ερωτεύτηκε αλλά παρόλαυτα δεν μπόρεσε να ξεχάσει τον Άρη. Για τότε στην Κρήτη που είδε τον Άρη μετά από καιρό και ξανά έσμιξαν και τέλος της είπε ότι το παιδί είναι του Άρη και ότι έπρεπε να φύγει μακριά δεν μπορούσε να μείνει άλλο εδώ, όλα αυτά την βασάνιζαν.

'' Πέρασες όλα αυτά και δεν μου είπες τίποτα; '' της είπε στεναχωρημένη η μητέρα της.

'' Πφφ ναι.....ντρεπόμουν. Τώρα πάει έγιναν και δεν μπορώ να το αλλάξω. Το παιδί θα το κρατήσω και θα πάω Αγγλία για σπουδές θα με βοηθήσεις; ''

Η μητέρα της συμφώνησε αφού την αγαπούσε κόρη της είναι άλλωστε όσα λάθοι και να έκανε θα την στήριζε.

****

Πέρασαν μερικές μέρες η Ελπίδα είχε αλλάξει αριθμού τηλεφώνου για να μην την βρίσκουν, μόνο η μητέρα της ήξερε. Ψώνισε και έβγαλε βίζα για να μπορεί να ταξιδέψει.
Έφυγε και από την σχολή της. Η μητέρα της θα έρχονταν να την δει στην γεννά τα είχαν συμφωνήσει όλα.
Και αφού ήταν όλα έτοιμα ήρθε η ώρα να φύγει. Είχαν πάει ήδη στο αεροδρόμιο.

'' Καλό ταξίδι να έχεις και ότι χρειαστείς πες μου! '' η μητέρα της την φίλησε και την αγκάλιασε σφιχτά.

'' Εννοείται! '' πήρε την βαλίτσα της και ξεκίνησε για το μεγάλο της ταξίδι.

_____________________Και κάπου εδώ τελειώνει το πρώτο βιβλίο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


_____________________
Και κάπου εδώ τελειώνει το πρώτο βιβλίο. Ελπίζω να σας άρεσε!
Σύντομα θα βγει το δεύτερο.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 25, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ένας απρόβλεπτος έρωτας. Where stories live. Discover now