Κεφάλαιο 10

15 1 11
                                    

Γνωρίσαμε ένα μεγάλο μέρος της Καέλια και κάποιων γύρω περιοχών για να μάθουμε το βασίλειο που ήταν ο πρώτος μας σύμμαχος στο σχέδιο μας.Όταν είχαν αναφερθεί σε πιλότους, αυτό που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου δεν έμοιαζε καθόλου με την πραγματικότητα. Έφτιαχναν ο καθένας μόνος του τις ιπτάμενες μηχανές που θα χρησιμοποιούσε και οι κατασκευές που συναντήσαμε ήταν αρκετά ευφάνταστες.

Τώρα φεύγαμε με προορισμό το βασίλειο της Γης και συγκεκριμένα την Ασουμπιρέντζια,δηλαδή την πρωτεύουσα.Ο Φέργκους,η Λιέρα και ο Νεγκθ φαίνονται σφιγμένοι σαν να ήξεραν κάτι που τους έκανε να νιώθουν ότι δεν έπρεπε να πάμε στο βασίλειο της Γης.Πήγα να ρωτήσω τον Τριστάνο μήπως εκείνος ήξερε τι είχαν αλλά διαπίστωσα ότι βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση από τους άλλους.Χοντρές σταγόνες ιδρώτα μούσκευαν το μέτωπο του ενώ κοιτούσε μπροστά με τρόμο σαν να είχε κάτι τρομακτικό απέναντι του.

"Τι...;"Τον άγγιξα απαλά στον ώμο αλλά εκείνος πήδηξε μακριά σαν να τον χτυπήσει με δύναμη.

"Με τρόμαξες!"Είπε με έναν τρόπο λες και με κατηγορούσε.Σταύρωσα τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου και ανασήκωσα το φρύδι μου.

"Εντάξει...Ξέρασε τα όλα.Τι συμβαίνει;"

"Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς"

"Έτσι θες να το πάμε;Πόσο ανώριμος μπορείς να γίνεις;Δεν καταλαβαίνεις ότι με κάνεις να ανησυχώ;"Με κοίταξε σαν να μην είχε σκεφτεί ότι μπορεί να ένιωθα έτσι.

"Συγγνώμη,είναι κάτι που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια"Κοίταξε κάτω και ανακάτεψε τα μαλλιά του από την αμηχανία.Όσο λιγότερο μιλούσε, τόσο περισσότερο ήθελα να μάθω σε ποιο πράγμα αναφερόταν και γιατί ήταν τόσο ανήσυχος.

"Ό, τι κι αν είναι,θα δείξω κατανόηση. Σε παρακαλώ πες μου"Τον παρότρυνα αγγίζοντας ακόμη πιο απαλά τον ώμο του αυτή τη φορά. Αναστέναξε και ήξερα ότι σε λίγο θα μου αποκάλυπτε τι τον έτρωγε.

"Όταν ήμουν δεκαοχτώ χρόνων το βασίλειο της Φωτιάς και το βασίλειο της Γης βρίσκονταν σε έντονη αντιπαράθεση. Για να λυθεί αυτό το ζήτημα, ο βασιλιάς των ξωτικών πρότεινε να παντρευτώ την κόρη του ώστε τα δύο βασιλεία να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο πατέρας μου δέχθηκε και έγινε επίσημα οι αρραβώνες.Λίγες όμως μέρες πριν τον γάμο μου με τη Θέρις, ο πατέρας μου εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το βασίλειο της Γης είχε ρίξει τις άμυνες του αφού δεν θα θεωρούσε εχθρούς επιτέθηκε και κατέσφαξε το λαό τους. Από τη Βασιλική οικογένεια επέζησε μόνο η Θέρις και δε νομίζω ότι θα είναι και τόσο χαρούμενη να δει τον γιό αυτού που ξεκλήρησε την οικογένεια και το βασίλειο της. " Η αποκάλυψη ήταν συνταρακτική και σίγουρα το μυαλό μου δεν είχε πάει σε κάτι τέτοιο! Σίγουρα ο Ρέους δεν ήταν και ο πιο συμπαθητικός βασιλιάς αλλά δεν τον είχα ικανό για κάτι τέτοιο! Τρόμαξα καθώς αποκαλυπτόταν μπροστά μου η ασχήμια που μπορούσε να παραμορφώσει έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή διψάει για δύναμη και εξουσία.

Αμαλούρια: Απαγορευμένη ΑγάπηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα