Instagram

96 5 8
                                    

Voor de mensen die niet weten wat instagram is:

Instagram is an online mobile photo-sharing, video-sharing and social networking service that enables its users to take pictures and videos, and share them on a variety of social networking platforms, such as Facebook, Twitter, Tumblr and Flickr.

Nederlandse vertaling:

Instagram is een online mobiele foto-sharing, delen van video en sociale netwerken van de service waarmee de gebruikers om te nemen foto's en video's, en deel ze op een verscheidenheid van platformen voor sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter, Tumblr en Flickr.

________________

Nu je weet wat Instagram is kunnen we beginnen. 

Als alle eerst wil ik het even hebben over hoe tegenwoordig de mensen gedragen op Instagram. Voor mij is Instagram nu een app of programma om dingen op te posten waarvan ik vind dat het mij blij maakt of dat als ik die foto zie ik terug denk aan wat er was gebeurd en dat ik dan kan lachen. Memory's! 

Tuurlijk staat er op mijn profiel selfie's maar serieus als je een heel account start met alleen maar selfies, sorry ik ga ze niet meer liken hoor.  Ik ken ook mensen die gewoon echt een hele mooie feed hebben en die er ook echt iets aan doen. Natuurlijk zeg ik niet dat jij ze moeten na doen maar denk even voor dat je iets post na. 

Okay, nu ga ik er wat uitgebreider over praten. 

Waarom ik de pest heb aan sommige instagram foto's:

1) Selfie's waarvan het gezicht doorgekrast is. Kijk als je het bij snapchat doe snap ik want ik -tenminste ik wel- reageer gelijk op een snap van een vriendin/vriend. Maak niet uit hoe ik eruit ziet enzo. Wat doe je dan? Juist, je krast je gezicht door maar serieus het is maar een paar seconden. MAAR op Instagram kan je een hele shoot erop zetten maar als ze allemaal zijn doorgekrast ga ik het niet liken. Ik bedoel, je kan honderden foto's maken, kijken of er een mooie tussen zit en dan post je die.

Ook heb je van die foto's waarvan er expres een oog of neus of mond is doorgekrast. *trekt aan haren* Als je jezelf zo lelijk vind, waarom plaats je dan een selfie?!

2) Scroll je door instagram heen van allemaal mensen die je volgt. Intotaal ongeveer twintig foto's ofzo. Let op, voorbeeld ik bekijk Instagram toen het 17:23 is. Dan zie ik alle verrotte tomaten op deze wereld nog aan toe allemaal alvast gn foto's! Are you kidding me?! 

Waarom zet je het zo vroeg en waarom zet je Überhaupt een goodnight foto?! Kan iemand mij dat alsjeblieft vertellen? En dan die gm foto's. -.-

3) Of er is zo nieuwe quote insta ding gekomen #ikkannnietuitleggen xd waar allemaal insta foto's erop worden geplaats met een quote er doorheen. Sommige zijn okay maar waarom zie je het opeens overal. Heeft die gene geen copyright ofzo iets?! Ik vind het zelf gewoon niet okay maar ja. 

4) En dan heb je ook nog van die flits foto's waarvan je als eerst het gezicht niet ziet en ik weet niet maar het ziet er bij sommige foto's super vies uit, bah. Dan bedoel ik de spiegel he even dat jullie het weten. 

5) Of als mensen bovenaan bij de foto schrijven. Insta gunt maar twintig mensen om te taggen. Zoven: ' Ja sorry, ik heb meer dan twintig vrienden maar insta vindt dat twintig meer dan genoeg is. #GoAway

6) En dan nog zo'n tekst die ze boven erop zetten. 'Voel je getagd ofzo.' 

Nou nee, ik voel me niet getagd. Je bepaalt niet of ik me getagd voel of niet :P

En dan nu algemene tips:

1) Zet niet heel je shoot op instagram! Je krijgt daar echt niet super veel likes voor hoor.

2) Niet teveel hastags gebruiken.

3) Probeer photo editing. Nobody's perfect, right?!

Mijn meest gebruikte foto's bewerking apps:

♦ Aviary

♦ Photogrid

♦ Retrica

♦ Pixlr

♦ Picsart

4) Zet coole quotes onder je foto's *Dit is geen tip maar ik doe het wel altijd* 

5) Zet een leuke profielfoto. En bio. Mijn bio bestaat uit dit:

My life as a teenagerobot

Credits naar mijn bestfriend voor the amazing weird bio. XD 

En hiermee sluit ik het hoofdstuk af. Wil je mijn insta weten, vraag het even prive :) 

Beetje anders dan normaal maar ik vond het wel leuk om het te schrijven.

Hopelijk vinden jullie dit hoofdstuk wel leuk. ^^

How To Survive... A Gurl LifeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum