Vakanties

80 6 2
                                    

Vandaag een hoofdstukje over vakanties nu we toch daar midden in zitten. Ligt er aan wanneer ik het post. Maar het is vakantiee!!

Ik ga tips geven over verveling in vakanties. 

Want niet iedereen gaat op vakantie vanwege weinig geld of er geen zin in hebben of je ouders willen niet. Ook kan het zijn dat juist al je vrienden weg zijn en jij de enige bent die in het land blijft. 

1) Begin met een boek/serie/film. Je kan met een extra dik boek aan het begin van de vakantie starten en proberen om het aan het einde van de vakantie uit te hebben. Of je kan een tv serie beginnen. Er zijn genoeg keuzes en vaak bestaan ze uit best veel episodes en seizoenen dus daar ben je de komende tijd wel zoet mee. Ook zijn er films die of gewoon drie uur lang duren of heel veel delen heeft. Probeer is in een week al die delen af te hebben, dat lijkt me een zeer leuk iets voor mensen die van films houdt en graag binnen blijft. 

2) Bake something! Misschien vind je koken niet leuk maar kom op wie vindt cupcakes nou niet leuk?! Of maak koekjes of een taart. O Gosh, ik begin honger te krijgen. Anyway, of je het nou alleen doet of met iemand samen. Ik ga is lekker iets maken. En eet het of buiten in de tuin op met een boek of tijdens een film op de computer. 

3) Ga is gewoon lekker shoppen! Verwen jezelf. Lekker zelf op stap naar de winkels. Je mag jezelf echt wel is verwennen met wat dingetjes hoor :)

4) Familie! Ga is met je familie op stap of nichten en neven. Gewoon naar het strand of de attractie park. Lekker gezellig. 

5) Begin een account op een site! Spelletjes site, schrijf site, blog site, youtube, tumblr, we heart it whatever. Het is altijd leuk en misschien kom je zelfs nieuwe mensen tegen. 

Dit waren mijn tips! Hopelijk heb je er een beetje aan. 

Het was een beetje klein hoofdstukje maar beter dan niks :)

O jaa. Vandaag is mijn boek gestart op een ander account. Het account heet @OurStoryx en het boek heet Lost at Sea. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen. Dat zou ik erg op prijs stellen. Het eerste hoofdstuk is van mij en het tweede hoofdstuk van Illy, derde hoofdstuk van Jara en het vierde hoofdstuk van Juliet. 

Dus neem zeker een kijkje ;)

How To Survive... A Gurl LifeWhere stories live. Discover now