Clean Up

355 22 14
                                    

Schoonmaken is voor iedereen anders maar ik denk dat iedereen die maar het woord 'Schoonmaken' hoor al begint te klagen :). Wie nou niet? 

Maar eigenlijk heeft schoonmaken wel een voordeel want als je iets kwijt bent en je gaat opruimen, dan vind je uiteindelijk ''de verdweende spullen''. Maarja iedereen heeft zijn eigen mening over schoonmaken. Maar ik denk wel dat iedereen schoonmaken niet bepaald leuk vindt maar helaas moet het wel en vaak krijg je ook nog gezeur van je ouders. Ik van me moeder -.- 

Maar laten we het maar even aan onze ''beroemde'' jurys gaan vragen XD En deze keer echt super leuk en het hoort helemaal bij dit onderwerp. :) Laten we het doen als tijdens een pauze tussen de schoonmaaktsers XD [A/N ik weet eigenlijk niet of er wel een pauze is voor de schoonmaaksters en dat ze dan samen pauze houden maar bij deze wel XD ]

Lisa: Hey meiden, en? Hoe is het deze keer gegaan?

Dominique: Vreselijk! Een kind liet expres zijn ijsje vallen en ik mag het weer gaan opruimen. Bag!

Farrah: Was dat alles? Vertel mij wat! Ik moest opruimen op een feest waar allemaal dronken tieners op de grond lagen. Dat is pas smerig.

Lisan: Wow, ik heb echt medelijden met jullie. Ik had vandaag gelukkig een fijn dagje gehad. Straks nog een uurtje en ik ben klaar.

Zoë: Ik moet nog een half uur. Ik moest op een schoolplein opruimen en toevallig waren er 3 mensen die corvee hadden dus ik hoefde weinig te doen *gniffelt* *neemt hap van broodje*

Mikkie: Ik haat mijn werk *gooit handen in de lucht*

Zoë: ik ook! *doet mee*

Farrah: Meiden wie niet?? Als er iemand is die dit werk leuk vindt val ik van me stoel. 

Lisa: Ik vind dit werk leuk!

Farrah *Rolt met ogen en valt van stoel*

Lisan: *Lacht zich dood en verslikt zich in een skittle*

BlueElle: *Slaat op lisan's rug*

Amber en Mikkie: *Rennen histerisch door elkaar*

Dominique: *Rolt met ogen en pakt het koekje van lisa af.*

Lisa: PARDON! DAT IS MIJN KOEKJE!

Dominique: sorry ,op. 

Baas: Meiden over 5 minuten weer verder gaan.

Mikkie: Wat was het onderwerp?

Amber: Dat we ons werk haten.

Lisan: ja!  Schoonmaken is zo irritant. Ik doe gewoon altijd alles in een laatje en dan ben ik klaar. Opzich vind ik het niet erg om te schoonmaken, als de muziek maar heel hard aan mag, en ik keihard mee kan schreeuwen valt het wel mee :)

Amber: Daarom.

Zoë:  Nou. Ik haat het.

-Het duurt lang

-kost moeite

-En je moet dan dingen weg gooien

Ik moet meestal mijn kamer schoonmaken om de week op zaterdag. Wat haat ik dat !

Maarja , het moet anders is je kamer altijd een rommeltje en kun je er op een gegeven moment niet meer door heen lopen.

Farrah : True 

Lisa: Dit ben ik thuis: OMG IK DURF NIET EENS IN DE BUURT VAN ZO'N DWEIL OF STOFZUIGER TE KOMEN BAH XD  EN NU DENK JE DAT IK GA SCHOONMAKEN, NOU IK DACHT HET NIET! *Grijnst*

Farrah: Rustig maar. Ik haat schoonmaken met een passie, maar ik moet zeggen als ik dan mijn kamer heb opgeruimd (en dingen die ik heb gevonden die ik kwijt ben) voel ik me als een beter mens totdat het weer een troep is haha :)

Mikkie: *Steekt duim op* Mooie preek maar nu ik: Schoonmaken is iets wat ik elke week moet doen. Heb je liever een vuilnisbelt als huis of als een net huis als in de interieurs bladen? Precies, een net huis. En je kan je moeder ook niet alles laten doen, omdat ze je moeder is en niet je bediende. Zeuren helpt niet bij het schoonmaken.. Vroeg of laat krijg je er toch wel mee te maken.

 Amber: BAM! Dat was een goeie! Respect voor de moeders! Maar nu ik : Gatverdarrie! Wie verzint zoiets?! Ik moest pas nog van mijn moeder mijn kamer opruimen en na 4 uur was mijn bureau nog niet eens voor de helft opgeruimd, laat staan de rest van de kamer! Nee, ik heb er een hekel aan, je komt helemaal onder het stof te zitten enzo, dat is stom en je voelt je vies.. Iek 0.0

Schoonmaken is wel weer handig. Al je verloren spullen zou je weer terug kunnen vinden, zo heb ik bijvoorbeeld mijn lang verloren plectrum voor de gitaar weer gevonden en hoef ik die van mijn vader niet meer te gebruiken, het kan dus wel handig zijn! (Al blijft het grotere deel natuurlijk stom , Mijn mening 0.0)

BlueElle: Haha, goeie mening heb je lieverd! Maar nu ben ik aan de beurt! Schoonmaken is echt saai, maar het moet helaas toch gebeuren. Als je dat niet doet word het  (bij mij in ieder geval) echt een rotzooi. Dus hoe stom dan ook, het is wel nodig... :(

Dominique: So True maar ik vind het nog steeds verschrikkelijk. Nu ik! Opruimen haat ik, maar ik hou wel van een schone kamer maar heb nooit zin om te gaan opruimen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Survival tips!! 

1) Zet muziek op!! Lekker dansend aan het opruimen! Leuk toch?!

2) Doe niet je hele kamer als je je hele kamer wil opruimen. Is bijvoorbeeld: de bureau , kast....etc.

3) Als je gewoon je kamer opruimt doe dan eerst het stof met een stofdoekje en doe dan pas de grond met een bezem. Altijd handig!

4)  Vraag desnoods hulp. Vele handen maken lichter werk, of zoiets XD 

5) Neem pauze. Je kan niet 4 uur lang bezig zijn en de helft is nog niet opgeruimd. XD Daar hebben we allemaal niks aan. 

Dat was het. Doeidoei!

____________________________________

Haii. Sorry dat ik zo lang niet heb geupdate. :) Maar hier is die dan en sorry dat het zo weinig tips waren. 

Comment/ Vote/ Fan :)

xxx

JWZ 

p.s In het plaatje in het kleine ballonetje staat : 'Hup, alles wat stoffig is eruit ! xd 

How To Survive... A Gurl LifeWhere stories live. Discover now