Guys 0.0

303 22 26
  • Dedicated to Iedereen die me heeft gesteund en iedereen die moet zien dat je hartstikke sterk
                                    

Hello!

Dit is de eerste hoofdonderwerp! En het gaat over onze mede geslacht.

Guys! Guys ! Guyss! XD  

Enjoyy =D

De deelonderwerpen worden:

- Types of guys 

- The Nerd/Geek

- The Badboy

- The Player 

Dit onderwerp werd heel veel gevraagd , dus hier is die dan. Ik zal zo snel mogelijk beginnen met het eerste onderwerp. 

Na dit hoofdonderwerp komt er weer een kleine en daarna weer een grote. Zo is het denk ik voor mij en voor jullie wat overzichtelijker :) 

Bay Stars!!

__________

Ik wou nog even zeggen dat ik hier op wattpad zoveel mede mensen heb gevonden die of worden gepest of worden gediscrimineerd door geloof/ liefde/ cultuur/ andere eigenschappen. Ik word er super ziek van. Ik dacht dat ik het moeilijk had omdat dit jaar voor mij heel klote was en omdat ik denk ik jullie niet ken, zal ik het graag aan jullie willen vertellen. Maar ik hoop wel dat jullie het niet misbruiken en ik jullie kan vertrouwen. Een deel van het verhaal heb ik verteld aan mensen die me echt goed hebben geholpen. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik blij moet zijn met wat ik heb en dat ik het waard ben om te leven, dus dit hoofdstuk is voor iedereen die me zo goed heeft gesteund en voor de gene die het ook moeten zien dat je iets waard ben. 

[Hier stond mijn verhaal]

__________

Maar wat ik wil zeggen  is dat sommige mensen het nog erger hebben en ik wens met heel mijn hart dat ze sterk kunnen blijven en geen gekke dingen doe, dingen waarvan je later super spijt heb. Het waait wel over, want na regen komt zonneschijn. Ik heb mezelf aangeleerd dat ook al valt dit jaar super erg maak niet uit, kijk vooruit. Naar je toekomst. Daarvoor leer je...

~~~~~~~~~~~~~~

Sorry voor dit sad stukje ... 

p.s mijn verhaal wordt later verwijderd..

How To Survive... A Gurl LifeWhere stories live. Discover now