Little brothers & little sisters

126 15 37
                                    

Heey!

Nieuw chapter. Enjoy <3

____________

Tja. Je weet wel. Die kleine mensjes met dezelfde achternaam als jij maar ze lijken voor anderen totaal op jou, gewoon een tweeling. maar als je zelf denkt, is het een monster.

We're talking about our little brothers and sisters. ;/ 

Ik weet niet wat er mis is met hun, of het is alleen die van mij. -Ik heb trouwens een broertje-

Altijd als ik thuis kom van school of kamp of andere projecten waar ik dan een of twee dagen niet thuis ben begint hij heel lief en zegt me ma dan dat die me heeft gemist en alles en allemaal lieve dingetjes. En ik dan denken van: 'Awhh, how cutee. ♥'

10 minuten later of korter :/

We start fighting.

Ik: Ga uit me kamer!

Broertje: Nee, waarom zou ik?

Ik: *schreeuwt mijn broertjes naam*

Broertje: Mooie naam he. *Doet cool*

Ik: *Rolt met ogen en duw hem in de richting van de deur*

Broertje: *Houdt zich zelf tegen waardoor het me niet lukt om hem er uit te krijgen*

Ik: Ik ga mama roepen, he?!

Broertje: Doe dan, ik ben toch niet bang.

Nou , en dan kunnen we uren zo doorgaan. Het is zo verschrikkelijk irritant. Urg, je weet niet hoe ik het haat. Maar toch, ik denk dat het ook bij jullie is, ik blijf van mijn broertje houden. En weet je, er zijn ook voordelen om een broertje of zusje te hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om stemmen. Eerst was ik alleen met me ouders dus vaak was het zo dat ik tegen mijn ouders was maar nu ik een broertje heb ik het vaak twee tegen twee, hehehe. 

Maar oke. Survival tips om te overleven met een broertje of zusjee!

Wauw, het is zo overdreven wat ik nu zeg. XD

How to survive Little Brothers and Sisters :

*Duckface*

1. Probeer als ze weer bijdehand zijn niet gelijk tegen ze te schreeuwen. Ik doe dat zelf ook en soms ik denk ik ook van, wauw ik kan goed schreeuwen, maar denk niet dat ze het zo leuk vinden. 

2. Als ze weer vervelend doen of jullie zitten in een flinke ruzie en je kan niks meer bedenken. Roep dan je ouders erbij en geef de schuld aan ze. Niet echt aardig maar soms is het gewoon de waaarheid. Not? 

3. Vaak als we in een ruzie zitten of we zijn het niet met elkaar eens en ik voel dat het steeds erger wordt dan floep ik vaak een of andere geweldige scheldwoord over eten. Dan moet me broertje vaak lachen en gaat de ruzie snel over.

Als je mijn scheldwoorden over eten nog niet ken kijk dan even bij het boek: My Diary en dan het hoofdstuk: Mijn nieuwe bedachte beledigende woorden :)

4.  Begin niet gelijk te slaan als jullie weer in een gevecht zitten, want dan slaat die je terug en geloof me, soms zijn ze veel sterker dan ons. :/

5. Als je een slechte bui hebt, probeer dan zo min mogelijk met mensen te praten en als ze met jou praten zeg dan dat je in een slechte bui ben want anders word het ook weer ruzie. Tip: eet iets zoettigs! Dat helpt! :p

________________________

Nou dat waren de top 5 survival tips!

Ik zit dit te typen terwijl ik duits moet leren :OO

Ja ik weet arme ik, maar ik had beloofd om zaterdag iets te posten. 

So here it is!! :DD

Opgedragen aan @Loisx_thg voor dit onderwerp en haar leuke lange commenten altijd op mijn hoofdstukken. ♥ Hierbij super bedankt dat je me boek leest en altijd zo gezellig comment.

Bayy Lovess.

Ga weer studeren.

Hate student life.

-.- 

O zelfde als vorige keer. De gene met leukste, geweldigste, perfectste comment en leukste idee krijgt hoofdstuk opgedragen. ;) 

How To Survive... A Gurl LifeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang