karakterlerle soru-cevap

1.7K 92 108
                                    

x: hemen kabullenmek, bunun nasıl yapabildin?
-taehyung: Eunwoo'yu bu olaylar patlak vermeden bir ay önce öğrenmiştim. Babasının kim olduğunu düşünüyordum ama hiçbir mantıklı cevaba ulaşamıyordum. Sonra detayları birleştirdim. 3 yıl önce onun evinde bir şeyler yaşadık ve Eunwoo 3 yaşında. Ayrıca sırtımda bir doğum lekesi var, aynısı onda da vardı. Küçük bir testle buna emin oldum ama yıkılmış gibiydim bu yüzden Soo Hyeon'a daha da yaklaştım. Yani kabullenmek benim için kolay olmadı.

x: neden bu kadar şerefsizsin?
-taehyung: bilmem, öyle miyim? :)

x: eskiden sasaengdin şimdi pişman mısın?
-roseanne: hayır :d yine olsa yine olurdum. Taehyung'a ulaşmamın tek yolu sasenglikten geçiyordu. O zamanlarda benden bolca nefret etti ama şimdi evliyiz. 💅

x: aşk acısını atlattın mı?
-jungkook: aşk acısı değilde, sevdiğim kızın mutluluğu için ondan vazgeçmemin verdiği acı diyelim :/ zor, çok zor ama alışmam lazım yokluğuna.

x: sasaeng geçmişinden bahseder misin?
-roseanne: aklınıza gelemeyecek her türlü kötülüğü yaptım. Taehyung'un özel fotoğraflarını çekip benimle konuşması için tehdit ettim. Üyelere kötü davrandım ve Taehyung'un çoğu gizli bilgisini yaydım. Bir keresinde yurtlarına bile girmiştim. Neyse ki yakalanmadım. :d

x: geçmişinden bahseder misin?
-roseanne: hm, Yeni Zelanda'da doğdum ve Avustralya'ya da büyüdüm. Babam avukat, annem işsiz :d Babaannem hasta olduğu için babamın isteği ile Kore'ye gönderildim ve lise hayatıma orada devam ettim. Tabii, bilmiyorsunuz. Taehyung'u da ilk o lisede görmüştüm. Benden birkaç yaş büyüktü ve okulun en gözde çocuğuydu.
Ah, birde Jungkook'la aynı sınıftaydık fakat çok değiştiğim için beni tanıyamadı sanırım.

x: en başında Rosé'yi neden kabul etmedin?
-taehyung: aptallık ettim ama ondan korkuyordum. Size ve üyelerinize zamanında zarar veren birine nasıl hemen güvenebilirsiniz? Onu çok seviyordum, onun için ölüyordum ama dedim işte korkuyordum. Bu yüzden Soo Hyeon'a ilerledim ama aklım Rosé'deyken her şey sarpa sardı.

x: vrosé ikilisi evlendiğinde üzüldün mü? Rosé'yi seviyordun, ne yaptın?
-Jungkook: üzüldüm ama bunu belli etmedim. Tüm gün gülümsedim, kahkahalar attım ve eve gittiğimde tüm gece boyunca ağladım. Atlatmak zordu ama üzüntüm sadece bana zarar verecekti.
Onu hala seviyorum ama bir şeyleri kabullendim ve kendimi eskisi gibi hırpalamıyorum. O onunla mutluysa, ses çıkarmaya hakkım yok.

x: neden Jungkook değilde Taehyung?
-roseanne: kalp istediğini ister. Jungkook, çok iyi bir insandı ama bizden olamazdı. Ortada Taehyung'dan olan bir bebek de var ayrıca :)

x: neden rosé? Neden bir başkası değil de o?
-jungkook: Bunun cevabını bende çok düşündüm. O kadar kızın arasından neden bana zarar vereni seçtim ki? Sanırım bir gülüşe yenilmekle büyük hata ettim.

x: benimle çıkar mısın?
-Jungkook: neden olmasın?

X: ailen nerede?
-roseanne: Avustralya'da.

x: hamile olduğunu farkettiğinde nasıl tepki verdin?
-roseanne: şaşırmadım. Amacım buydu, ondan bir parçaya sahip olmaktı. Aslında tekrar karşısına çıkmayı düşünmüyordum fakat ödül töreninde ki o ilk karşılaştığımız tuvalet olayından sonra Taehyung'dan vazgeçemeyeceğimi anladım.

x: ne zaman evleniyorsunuz?
-jennie: aynı soruyu bende sordum, ertesi gün yüzük şeklinde makarnayla bana evlenme teklifi etti. O kadar milyonların arasında makarnayla etti evet.
-jimin: benimle konuşmuyor. Sanırım gidip gerçek bir tektaş almam lazım.

-

jenmin yazmak istiyorum ühüğ :( şimdi winter kısa zamanda 20'de final yapar o biter bitmez yeni bir vrosé salıcam... Yani belki bitmesini beklemem bilmiyorum

 Yani belki bitmesini beklemem bilmiyorum

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
𝙃𝘼𝙏𝙀𝙍 ☆ 𝒗𝒓𝒐𝒔𝒆 (düzenlenecek) Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz