hater 8'

2.7K 171 283
                                    

!Uyarı!
Bölümün sonlarında cinsellik mevcuttur, hafif smut içermektedir. Rahatsız olanların okumamasını rica ediyorum.

"Şimdi ne yapacağım biliyor musun?" yavaşça çenemi kavradığında yutkundum. "Seni öpeceğim ve beni affedeceksin."

İtiraz etmeme izin dahi vermeden dudaklarıma uzandığında alt dudağımı dudaklarının arasına almıştı.

Bir eli yavaşça belimden kayarken çok geçmeden kalçalarımda ki yerini almış ve beni kendine bastırmıştı. Bir süre karşılık vermeden şok içerisinde kapalı gözlerini izlediğimde alt dudağımı ısırmış ve dudaklarımın aralanmasına sebebiyet verdi.

Ağzımın içine yayılan şeftali tadı ile irademi sonuna kadar kaybetmiş ve elimi yavaşça ensesinde ki saçlara götürmüştüm.

Lanet olası kalbim yine hızlandığında, Taehyung'un hareketleri sertleşmişti.

Bir elini belime çıkarıp sırtımı soğuk zemine yasladığında dudaklarını ayırmadan üzerime eğilmişti. Beni sevmiyordu, benden haz etmiyordu fakat yaptıkları duygularının tam tersini ima ediyordu.

Dudaklarımızı ayırıp çeneme öpücükler kondurarak boynuma indiğinde bedenim aldığım zevkle bir yay gibi gerilmişti.

Boşta ki eli çıplak bacağımda derin bir yolculuğa çıktığında ellerimi omuzlarına indirdim. Dokunduğu her bir zerrem alev alev yanıyor, bana her duyguyu aynı anda yaşatıyordu.

Dudakları nefesimi kesmek ister gibi boynumda gezinirken gururumu ayaklar altına almış olmanın verdiği huzursuzluk yavaş yavaş bedenimi ele geçiriyordu.

Chaeyoung, dedim kendi kendime. Sana orospu demeye çalıştı.

Kaşlarım sinirle çatılırken yavaşça omuzlarından ittirmiş ve dudaklarımızı ayırmıştım.

"Yapma," dedim nefes nefese. "Seninle bir şeyler yaşamak istemiyorum."

Benim gibi kaşları çatıldığında tekrar dudaklarıma uzansada kafamı çevirmiş ve dudaklarını yanağımla buluşturmuştum. Sinirle bir nefes verip bakışlarını yüzüme çıkardığında, kararlı halimden taviz vermiyordum.

"Chaeyoung, ne saçmalıyorsun?" sakin bir şekilde konuştuğunda umursamazca omuzlarımı silktim. "Duymadın mı? Çekil demeye çalışıyorum."

Omuzlarından daha sert ittirdiğimde bu sefer hareket dahi etmemişti. Koyulaşan gözlerini kapatıp derin nefesler aldığında, kasıklarımda hissettiğim şişlik yüzünden onu nasıl zor durumda bıraktığımı daha iyi anlamıştım.

Fakat bu umurumda dahi değildi. Beni cinsel bir obje olarak görmesine izin veremezdim. İdol olduğu için bir sevgilisinin olması zordu ve cinsel ihtiyaçlarını kendi başına gidermesi gerekiyordu.

Benim aptal azgınlığım ise yanlış düşüncelere kapılmasını sağlamıştı.

Çok istiyorsa, escort tutabilirdi.

"Sen bilirsin," sessizce üzerimden kalktığında gerilen omuzlarından sinirlendiğini anlamıştım. "Ama bunun aynısını sana yapacağımı bilmelisin."

"Hay hay." yerden kalkıp elbisemi düzelttiğimde, onun aksine yüzüme alaylı bir gülümseme yerleştirmiştim. "Yokluğunda kendimi tatmin etmeyi öğrendim, tavsiye ederim."

Sarı saçlarımı elimin tersi ile arkama atıp yavaş adımlarla kapıya ilerledim ve güçlü bir tekme attım. "Şu sikik kapıyı sen mi düzeltirsin yoksa ben mi kırayım?"

Bedenimi Taehyung'a çevirdiğimde birkaç saniye yüzüme bakmış ardından gözlerini devirip yanımdan uzaklaşmıştı.

"İkinci bir çıkışın olduğunu akıl edemeyecek kadar salaksın."

𝙃𝘼𝙏𝙀𝙍 ☆ 𝒗𝒓𝒐𝒔𝒆 (düzenlenecek) Where stories live. Discover now