༒ my lover's step brother jimin ༒ part 1

5K 143 395
                                    

==============================

Yazdığım en iyi oneshotlardan biri olabilir. Yaşı tutmayanlar okumasın lütfen. Şimdiden uyarmak istedim. Keyifli ve rahat olduğunuz bir zamanda okumanızı öneririm. Ek olarak yorum yaparsanız da fazlasıyla mutlu olurummm....

👉💜👈

==============================

*Bilgi: Jungkook Seon diye bir kızla nişanlı. Bu kız Jimin'in üvey ablası. Ama iyi anlaşıyorlar.*

《Jimin》

Tıp okuyan monoton bir öğrenci olarak okulun son haftası komiteyi de atlattıktan sonra bitap düşmüş bir şekilde eve geldim. Üvey annem ilginç bir şekilde beni odamın kapısında bekliyordu. İçeri girmeden merakımı gidermek adını bir soru yönelttim.

"Burada beklemenizin bir sebebi var sanıyorum."

"Seon iki akşam sonra bizi yemeğe davet etti. Ama senin daha önce gelmeni istedi Jimin. Sınavlarında bittiğine göre eğer sen de istersen bu akşam onlara gidebilirsin."

"Hmm.. İyi fikir. Akşam onlara katılırım."

Teklifi ablamı görmek için değil onun sexy sevgilisini görebilmek için kabul ettim tabiki. Biraz dinlendikten sonra dolabımın üstünden valizimi indirdim. Vücudumu en güzel gösteren parçaları valizime yerleştirip arabama ilerledim.

"Babaaa.... ben çıkıyorum."

"Seni bırakmamı ister misin?"

"Sorun yok. Kendim gidebilirim."

"Tamamdır. Yemekte görüşürüzzz.."

Vakit kaybetmemek adına arabayı normalden daha hızlı sürüp hızla eve vardım. Yavaşça kapının tokmağını tıklattım. Jungkook kapıyı araladı. Son derece erotik bir sesle,

"Hoşgeldin."

"Merhabalar."

"İçeri geçelim mi?"

"Olur, tabi."

Az aralık olan kapıdan Jungkook'a fazlasıyla yakın bir şekilde geçtim. Beni gören ablam koşarak yanıma geldi ve beni kucakladı.

"Jiminn.... Hoşgeldin küçük kardeşimmm.... Jungkook Jimin'in valizini yukarı çıkarır mısın?"(Seon)

"Tabi."(Jungkook)

"Ahh.. Cidden sorun değil. Ben çıkarabilirim."(Jimin)

Jungkook valizimi aldı ve bende peşine takıldım. Odama doğru ilerledik.

"Teşekkürler Kook-ağhhh.."

"Rica ederim."

Onu odamdan gönderdikten sonra kapıyı kapatmak için ilerlerdim. Ama koridorun başından odamın kapısını gözlediğini fark ettim. Kapıyı aralık bırakarak valizime ilerledim. Vücudumu en çok saran taytımı ve uzun tişörtümü elime aldım. Aynadan kapıma baktım ve bir tutam saç gördüm. Sanırım üstümü değişirken beni izlemek istiyordu. İlk olarak üstümdeki her şeyden kurtuldum. Birkaç dakika aynada vücudumu inceledim. En son deliğimi okşayıp kıyafetlerimi fazlasıyla yavaş bir şekilde giydim. Tam arkamı döneceğim sırada kapıdan ayrıldı. Ben de telefonumu alıp merdivene yöneldim. Bildirimlere bakmak istediğim sırada şarjımın olmadığını gördüm. Odama şarj aletim için döndüm ama ne kadar arasam da bulamadım. İlk Seon'a sordum ama olumsuz cevap aldım.

《Fifty Shades Of Jikook》[jikooksmutoneshots] Where stories live. Discover now