༒ doctor jungkook and assistant jimin ༒

4.1K 149 217
                                    

==============================

Gerçekten zamanım olmasa bile yazıyorum. Ama buna karşılık okuyup geçenler var. Sadece bir tane oy atmayı, yorum yapmayı fazla görmeyin. Keyfinize bakıp rahatça okuyun. Seviliyorsunuz aşkolarr......

💜👉👈💜

==============================

《Jimin》

Uykusuz ve yorgun bir sabaha lanetler yağdırarak uyandım. Güzel bir kahvaltıdan sonra ilk olarak bütün hastaları kontrol edip ilaçlarını vermeliydim. Sonrasında ise bana verilen diğer ayak işlerini yapmalıydım... Şu anda istifamı basabilirdim. Ama bunu yapmamamın tek bir sebebi vardı o da yakışıklı mı yakışıklı doktorumuz J.J.G. Sanılanın aksine ben etrafındaki kız asistanlar gibi ona gereğinden fazla yakın değildim ama ona olan bakışlarım içimde duygularımı ona yansıtmama yetiyordu. Söylene söylene dinlenme salonundan çıkıp ilk hastamın yanına doğru yol aldım.

"Günaydın Bayan Kim. Bakışlarınızdan yatmaktan ne kadar sıkıldığınızı anlıyorum ama dayanın. Size en iyi şekilde bakıyoruz. Ayrıca iyileştikten sonra benimle yemek yemek için kendinize iyi bakmalısınız."

"Sadece seninle sabah sohbeti yapabilmek için bile bu hastanede yatabilirim Jimin.... Kkkk..."

"İltifatinız için teşekkür ederim. Sizinle kalmayı inanın çok isterdim ama bir asistan olarak saçma sapan bütün ayak işlerini yapmak zorundayım. İlaçlarınızı içmeyi unutmayın lütfennnn..."

"Yine gelll..."

"Yarın sabahı beklemek zorundasınız malesefff... Byyyee..."

Sırayla bütün hastalarımı kontrol ettim ve bana iş vermesi için Bay Jeon'un odasına doğru yönledim. Asansörü kullanmak için yaklaştım. Asansörde 2 yataklı hasta ve 4 kişi vardı yani son 3 kişilik yer kalmıştı. Bindim ve hasta yatağının arkasına geçerken içerde Bay Jeon'un da olduğunu gördüm. Tam kapı kapanacakken 2 kişi daha bindi ve onlara yer açmak için Bay Jeon'a biraz daha yaklaşarak onlara yer açtım. Hala fazla sıkışık duruyorlardı. Artık istesemde inemezdim o şansı kaybetmiştim. Bay Jeon beni belimden tuttu ve sırtımı göğsüne yapıştırdı. Arkamdan kulağıma fısıldadı.

"Hastalarımızın rahatlığı bizimkinden daha önemli. O yüzden birkaç dakika dayanabiliriz."

"Siz nasıl isterseniz Bay Jeon."

Madem öyle elime bir fırsat geçti değerlendirmeliydim. Kendimi biraz daha geri ittirip bedenimi iyice onunla birleştirdim. Sonrasında ise hiçbir şey yapmamış gibi kendimi dikleştirdim. 28. kata geldiğimizde 2 yataklı hasta hemşireleriyle birlikte indi. Bizde 31. katta indik ve Bay Jeon'un odasına geldik. Bana yaklaştı, minik bedenimi kolları arasına aldı ve burnunu boynuma gömdü.

"Asansörde yaptığın şeyde neydi öyle?"

"Şu sıralar çok yoğunum ve uzun zamandır kokunu bu kadar içime çekmemiştim. Çok iyi geldi sevgilim."

"Umarım hastalardan biri fark etmemiştir Jungkook. Yönetimin bu konuda sıkı olduğunu biliyorsun."

"Fazlasıyla hem de... Seni buraya hangi rüzgar attı miniğim?"

"Hasta kontrolleri bitti ve boş duramam."

"Bugün benimle olsan. Sadece yanımda olman bile yeterli."

《Fifty Shades Of Jikook》[jikooksmutoneshots] Where stories live. Discover now