Infó óra

184 22 3
                                    

Habár a történet szempontjából lényegtelen, de úgy kezdődött az egész, hogy 2 csoportra osztódtunk, azok akik akarnak infót tanulni és akik nem és úgy tűnik a lányok közül csak én akarok infót tanulni. Na mindegy. Lehet a többiek döntöttek jól...


Na de regisztrálni kellett valahova és:

Na de regisztrálni kellett valahova és:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Én ennek tökre örültem. De. Az infótanár nem...

Tanár: Nem tudom miért nem elég csak két lehetőség. Aki nem érzi magát se nőnek se férfinek az nem tudom, ne használja az oldalt és kész. Most komolyan, tök fölösleges, nem hiszem hogy sok olyan ember van, aki nem tud kapásból válaszolni, hogy nő vagy férfi...

Osztálytársak: *egyetértenek, röhögnek*

Én: *magamba* De amúgy tök elfogadó országba élek, tényleg...


De amúgy most tényleg, miért zavarja hogy több a lehetőség? Fáj neki vagy mi? Azt, hogy random kötözködni miért kell, azt egyszerűen nem tudom felfogni. Ilyen nehéz elfogadni másokat vagy csak sok a szabadideje? Engem nagyon zavart a mondata, még úgy is, hogy én ciszgender vagyok, szóval ugye engem nem sértett meg vele, de szerintem egy tanárnak alapból nem kéne ilyet mondania.

Ez alapján amúgy feltételezem egy élmény lesz az elkövetkezendő év, na meg majd az érettségire készülés. (Az infó meg ugye kell nekem ha matek szakra akarok menni.)


Mindenesetre mindenkinek szép napot!

NaplóWhere stories live. Discover now