Távoktatás

171 14 7
                                    

Hát nekem ez nagyon-nagyon nem tetszik. Persze, szükséges, logikus, de akkor is elegem van belőle, pedig még el se kezdődött. Az, ha bemegyünk az mindenkinek jobb. Lehet sokan máshogy gondolják, de szerintem ez nem lesz olyan hatékony. Meg ott van az is, hogy anyukám tanít (egyetemen), én meg ugye tanulok. A kettőt egyszerre nem nagyon bírja a wi-fi. Szuper. Aztán meg majd kapok 1-est vagy igazolatlant, mert szar a net. Zseniális. Mert vannak megértő tanárok, és vannak kötözködős tanárok.

Amúgy mi lesz az első két órám holnap? Rajz és tesi. Amit ugye elvileg meg fognak tartani (Istenem, minek???), de semmi infó nincs róla. Nem hibáztatom a tanárokat, mert nekik is nehéz ez, de ettől még idegesít a helyzet.  

Problémás az is, hogy a tanárok többsége nem teljesen tudja használni ezeket az oldalakat. Sőt néhányat a diákok se. Isteni. Mindezt úgy, hogy már nem először van/lesz távoktatás. Ehh...

Tudom, sokan szívesebben lennének az én helyemben és maradnának otthon, az általános iskolások közül. De én még mindig azt gondolom, hogy ők jártak jól, iskola szempontjából. A koronavírus szempontjából viszont nem, persze.

*lefrissíti a classroomot, hátha* Továbbra sincs semmi, remek. Egyáltalán érdemes felkelnem holnap normál időben? Érdemes, nem érdemes, muszáj lesz. Remélem fölöslegesen kelek majd fel...

*megnyitja a krétát* Semmi. Hát jó, akkor majd holnap reggel.

*osztálycsoport* Ahh ezt csak hülyeségekre használják. 

Közbe megnéztem a redmentát és a discordot is. Hogy létezik-e még a profilom és be tudok-e jelentkezni. Van még más felület? XD

Lehet csak én stresszelem túl, de jobb félni, mint megijedni.

Húgom (harmadikos) megjegyezte, hogy milyen jó nekem, hogy játszhatok egész nap. Mondtam neki, hogy nem az lesz, de nem hitt nekem. Pedig azt hittem ennél okosabb. Na mindegy.

De amúgy a tanárokat is sajnálom, mert nekik (is) plusz munka lesz ezzel, meg amúgy is nem ez a megszokott.

Meg nem lesz kellemes egész nap a gép előtt ülni. Kifolyik tőle a szemem. XD Viccet félre téve egyik tanárom mesélte, hogy a távoktatás alatt 2 dioptriát romlott a szeme. Nekem évente szokott kb. felet romlani. Szóval szerintem ez nagyon durva. Valószínűleg ez a folyamatos gép nézésétől következett be, mivel viszonylag fiatal tanárról van szó.  (Én erre mit csinálok? Persze, hogy a gép előtt ülök még szórakozásképpen is. Pedig elvileg a logikám az erősségem. Ajaj...)

Ti egyébként mit gondoltok ezekről? Egyetértetek velem, vagy pont nem? Be kell járnotok vagy nem? Jónak vagy rossznak tartjátok? Minden véleményre kíváncsi vagyok. Bár ha írtok is valamit, nem biztos, hogy válaszolok, mert nem tudok kommunikációt folytatni, aszociális vagyok, bocsánat.


Vigyázzatok magatokra, további szép napot/estét!


P.S.: Tudom, totál összeszedetlen az egész, de szerintem ezt már megszokhatta, aki olvassa ezt az akármit. XD

NaplóWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu