Habfürdő és bor

456 37 10
                                    

Hogy indul egy idilli randi? Hát habfürdővel és borral! Most tekintsünk inkább a több kiló sártól ami a ruháinkba itta magát és a ténytől, hogy nekem ritka nagyon fajt a fejem. Meg azt se vegyük figyelembe, hogy Sirius nem tudta, hogy ez egy randi.

-Gyere Tappmancs. A víz már a medencébe van engedve és a habfürdő is benne van.- Ezzel le is vettem az utolsó ruha darabomat, majd a vízbe ereszkedtem. Kellemes rózsa és jázmin illata volt. A prefektusi fürdőben 2 medence van, egyik fiúknak másik lányoknak, így én megszoktam, hogy van társaságom a meleg vízben, hiszen tavaly óta prefektus vagyok.

-Megyek, megyek. Csak még hoztam egy apróságot! Édes fehérbor. A házimanóknak levittem a szennyest és úgy örültek, hogy végre van egy kis munkájuk. Így kérhettem valamit, ami ez a bor lett, meg persze 2 pohár.- Ezzel Black is követett engem a vízbe, majd rosszalló tekintetem ellenére felbontotta a bort és töltött mind a kettőnknek.

-Jó legyen.. elfogadom. Hátha jó lesz a fejemre, de még mindig nem hiszem el, hogy képes vagy vissza élni szegény elnyomott házimanók jóságával! Hisz még nem is ihatnánk. Nem, hogy az intézmény terül...- Ekkor az én drágám a saját poharát nyomta a számhoz miközben gyengéden megfogta a tarkómat és a számba öntött egy nagyobb korty bort.

-Tessék, hátha ez ellazít. Ha mindenen idegeskedsz még a végén hamar ráncos lesz a pofid!- Mondta ezt kaján vigyorral a képén és ő is bele kortyolt a borába.

-Mondtam már, hogy mennyire tudlak szeretni ilyenkor? - Néztem rá fél mosollyal, szememet forgatva.

-Hát még senki se vallott nekem ilyen idilli helyzetben szerelmet, de kérdésedre választ adva, nem. Nem mondtad még.- Hát ha tudná a kedves casanova, hogy még igaz is..

Ezt követően a Quiditchről kezdtünk el hosszasan beszélgetni. Olyan bele éléssel magyarázott, hogy fel alá ugrált a vízben és néha egy nagyobb buborékot irányította levegőben például gurkó néven, hogy ezzel is szemléltessen egy-egy szabályt. Mire a bulgár speciális szabályzatot is előadta kint sötét lett, az összes buborék kipukkant és még a borunk is elfogyott ami a meleg hatására kellően a fejünkbe szállt. Ezért úgy határoztunk ideje kiemelkedni a vízből és valami vacsora után nézni. Kellő kuncogás és néhány egyensúly vesztést követően végül sikerült a klub helyiségbe mennünk, ahol egy-egy tál zabkását mind a ketten elfogyasztottunk és legyóntattunk egy kis kakaóval a kandalló előtt ülve. Mikor ez megtörtént, közöltem, hogy fáradt vagyok így én már alszom, de holnap majd esküszöm folytatjuk a tétel tanulósdit.

Felmenten a hálókörletünkbe pizsamát vettem. Ekkor tűnt fel, hogy az ágyaink még mindig össze vannak tolva. Tartottam tőle, hogy Sirius mellé ül az ágyának a sötétben így szét toltam őket egy pálca suhintással és bedőltem az ágyamba. Aludtam egy olyan 2-3 órát amikor hirtelen a padlónk csikorgására és nyikorgására ocsúdtam fel. Nem tudtam, hova tenni, de túl álmos voltam ahhoz, hogy megforduljak megnézni így Siriusnak tulajdonítottam a dolgot és a fejemet vissza helyeztem a párnámra. Addig amíg nem éreztem ahogy az ágyamnak ütközik valami nehéz és megcsapott az alkohol szag is. Éreztem ahogy valaki mellém mászik. Nem tudtam mi legyen. Black hozzá tolta az ágyát az enyémhez és most közvetlen mellettem van. Meg amúgy is mi van ha azt hiszi most, hogy nem akarnék vele aludni? Furán jönne ki ha most felülnék és elkezdeném magyarázni, hogy vele akarok aludni csak azért toltam szét az ágyakat, mert őt féletettem. Áh, én ostoba! Ekkor Sirius hangja törte meg a szoba eddigi csendjét.

-Remus... Remus. Te olyan jó szívű fiú vagy.- Ahogy csukva voltak a szemeim azt hitte alszom, gyengéden végig simította az arcom, majd... oda hajolt és az ajkait az enyémekre illesztette. Nem volt több egy lágy puszinál, de nekem mindent jelentett. Rájöttem, hogy ittas így tovább színleltem az alvást inkább és hagytam, hogy mögém feküdjön és átöleljen. Hamar elaludtam a karjaiban és rég tudtam úgy aludni több mint 4 órát, hogy egy rémálmom se legyen arról, hogy széttépek valakit.

A múltunk súlyán múlik a jövőnk szépsége. // WolfstarWhere stories live. Discover now