A múlt homályában

423 36 4
                                    

-Tudod...- kezdett bele tétovázva a könnyeit letörölve Sirius.- Annak idején amikor még a Black birtokon éltem volt egy srác a környékünkön akinek kitudtam önteni a lelkemet és nem kellett neki megfelelnem, a családommal ellentétben, szóval 2 éve a nyaram minden percét vele töltöttem el és kint járkáltunk a réten, fára másztunk és élveztük a nyári nap meleg sugarait, de ez hamar kevés lett nekünk, én 14 voltam ő pedig 17.

Elkezdtünk este kiszökdösni és egyszer hozott ki magával piát is. Kiültünk egy nagy tölgy alá, szidtuk a családunkat és csak ittunk és ittunk.
Tudtam, hogy valami nem stimmel velem ha a drága mellettem van, mert pl volt, hogy elmentünk a közeli erdőbe és találtunk egy tiszta tavat, ő pedig egy boxerre vetkőzve ugrott fejest a tó hideg vizébe ahova engem is invitált, be is merészkedtema hűs kékségbe viszont amikor elkezdett velem birkózni a vízben, hamar feltűnt, hogy a testem érdekes reakciója erre. Féltem, hogy mit gondolna és szinte én is undorodtam magamtól csak, mert nem vagyok képes normális tini lenni.

Na igen ezek után kellően ittasan lekaptam. Amire a reakciója az volt, hogy az ölébe húzott majd hosszas és érzelmekkel túlfűtött csók csata következett, éreztem rajta azt a tömény érzést, vágyat és szenvedélyt amit még soha senkin. Nem ez volt az első csókom, de őszintén ezt tartom az elsőnek mégis. A sok kislányka akit eddig lekaptam kb érzelem mentesen, mert tetszett a személyisége és úgy gondoltam ez szerelem, de semmi se volt. Itt éreztem mit is jelent az érzelmi túlfűtöttség. Miután mind a ketten teljesen oxigén hiányos állapotba kerültünk elváltak ajkaink. Csillogó szemeink egymásra találtak. Most először nem volt kellemetlen tartani egy csók utáni szemkontaktust. Ezután csak annyit mondott miközben gyengéden megfogta a csípőm. "Nem gondoltam volna, hogy a vadóc úri fiú ilyen is tud lenni. De bejön az tuti..." ezen nagyon jót nevettem majd napfelkeltekor vissza indultunk.
Ezt követően minden esténk így folytatódott mindaddig míg egyszer teljesen el nem vesztettem a fejem. Az alkohol kihozta belőlem a legrosszabbat... nagyon merev lettem lent neki hála és lassan elkezdtem a csípőm mozgatni a csók közepette, mert kellemes volt. Na igen, neki leesett mit akarok így kezébe vette a dolgot. Szó szerint. Megrezzentem amikor elkezdte kihámozni a gatyámból, de a fülembe súgta lassú mély dörmögős hangján, hogy "tudom mire vágysz, meg is tudom adni. Miért ne hagynád? Csak lazulj el és hagyd, hogy irányítsak." Bólintottam és élveztem, hogy most az egyszer engem irányítanak. Isteni volt vele minden bár sokszor kért vagy említett olyan dolgokat amiket én nem akartam, de ebből sose volt vitánk.

De egyszer minden elcsesződött. Egyszer sokáig maradunk kint reggel, hogy még józanodjunk. Majd ő hazament és szembejött vele az anyja aki számon kérte, hogy mit csinál.. ő pedig mindent tagadott. De innentől az esti tölgyfa alatti időtöltésünknek lőttek, mert nyomkövető bűbájt raktak rá. De egyszer arra keltem, hogy beordít az ablakomon. Eljött értem seprűn és kimentünk a fánk alá ahol közölte, hogy ő otthon ki fog találni és járni akar velem, mert én vagyok a legjobb dolog a számára és, hogy ma lépjük meg. Feküdjek le vele és igyunk utána sokat és reggel kézen fogva együtt tálaljunk ki. Én ezt hallva teljes pánikba estem elkezdtem vele ordítani, hogy rólam ez nem derülhet ki. Nekem ez sok és nem akarok inkább soha többet vele lenni. A teljes menekülést választottam. Ott is hagytam akkor. Elrohantam sírva.
Ez volt az utolsó dolog amit mondtam neki... mivel ő este egyedül mocskosul berúgott és eltűnt. Reggel az anyja megakarta keresni, de nem működött a helyzet mutató bűbáj-

Nagyon megrökönyödtem ezt hallva.. -Hiszen az csak akkor nem működik ha... az illető-

Ekkor Sirius a földre meredt.
-Pontosan... az anyja reménykedett, hogy csak levette magáról a bűbájt, de legbelül tudta, hogy a fia nem olyan jó varázsló. Bejelentést tett a mágia ügyiben. Akik elkezdték keresni és körbekérdeztek. Engem is megkérdeztem többek közt.. de tudtam, hogy ha bármennyit mesélek akkor emlékeket kell adnom, hogy azt merengőn kielemezzék így mindent tagadtam. Rá egy hétre lett meg a test. Kihűlt. Ittasan elment úszni oda ahol nyár elején voltunk és elaludt kint a fa alatt.-  A fekete hajú fiú rám nézett.
-Ezért félek szeretni bárki mást. Mert mi van ha... megölöm? -

A múltunk súlyán múlik a jövőnk szépsége. // WolfstarWhere stories live. Discover now