Az "örökkévaló" felelősség

201 10 2
                                    

Reggel Tomura a megszokottnál is idegesebb volt.

- mi történt?

- FEJEZD MÁR BE A KURVA FÉLTŐ VISELKEDÉSED ANNYIRA UNALMAS!

- igen? Rendben Tomura.. - felkeltem az ágyból és oda mentem hozzá. Egy pofonnal akartam megmutatni neki mondatai súlyosságát de ő gyorsabb volt. Kezei lendültek ahogy az arca mellé raktam a kezem. Egyik pillanatban már az arcom égett egy ponton ahol egy piros két lenyomt is hezdett látszódni. A tettét számomra fájdalmas szavak szavak követték ami arra késztetett hogy szégyenemben összeessek.

- HÜLYE NŐSZEMÉLY! A TE FAJTÁBÓL EGY SINCS AKI NE LENNE EGY RAKÁS UNDORÍTÓ KURVA! - között egyet az arcomba - TUDOD MIT ÉN... ÉN ... MINDIG IS CSAK KIHASZNÁLTALAK! - mondta ki ezeket a szavakat. Könnyek kezdtek folyni az arcomon.

- Tényleg mi nők mindenben hibásak vagyunk... MI NŐK! - áltam fel és egy nagyot csaptam az asztalra - MIKOR ITT DOLGOZUNK NEKTEK FÉRGEKNEK? FŐZ, MOS, TAKARÍTS! A NŐK CSAK ERRE JÓK! ŐK NEM ÉLVEZHETIK AZ ÉLETET! - nem tudom mi volt a reakciója mert elment.

Össze szedtem pár holmim egy táskába és a kocsma területére indultam. Ott mindenki engem nézett de nem szólalt meg egyikőjük sem. Én nem törődve semmivel nyitottam is a bejárati ajtót.

- Mit akarsz ezentúl kezdeni miután ki lépsz?

- hmm talán egy saját céget alapítok vagy esetleg, elég erőssé edzem magam és maffia hadvezérként cinkosokat keresek... Még nem tudom.

- már alig várom az összecsapást! Várunk rád!

- Tartsatok ki Kurogiri! És védjétek meg a becsületeteket legjobb barátnőm.. Toga!

- számíthatsz rám! Barinő.

Ezek a szavak voltak az utolsók amiket hallottam.

[ Egy évvel később ]

- Anya! Apa mikor ér már haza?

- Nyugodj meg Manami! Apád bármeik pillanatban haza érhet!

- anya addig mesélsz nekem a maffia életedről és arról a kezes fickó ról?

- haha igen!

[ Három évvel később az utolsó beszélgetés után Tomura ]

Felbaszta az agyam ez a nő szeméjel is de remélem egy nap majd újra találkozunk. Meg kell értenie hogy a családom meg ölték azok a KURVA RENDŐRÖK! Bár ezt nem mondtam el senkinek de remélem egyszer a sors újra össze hoz majd minket és boldogan élhetünk hárman mint egy család a kishúgommal.

[ Tízenhat évvel később ( név ) ]

- gyere már Manami ez az első napod a UA -ben!

- megyek már!

- fogadjunk hogy megint nemtudod bekötni a nyakkendőd!

- haha de!

- na gyere!

Manami mikor még gyilkolták az édesapját eldöntötte hogy ő inkább hős szeretne lenni és felhagyni az apja  saját csapatát. Persze mivel az én maffia pájafutásomnak is befellegzett csak támogatni tudtam hisz ő még ugyan úgy a fiam marad!

- mehetünk!

- szálj be a kocsiba!

Mikor meg érkeztünk az iskolához egy vendég fogadott egy kislánnyal.

- To-Tomura?

- ( Név ) ?

- ki ez a kislány - mosolyogtam

- a húgom Chie.

- áhh Chie annyira meg változtál olyan régen láttalak! Amúgy hogy hogy nem apád színvonalát kőveted?

- Shiga abba hagyta négy évvel ezelőtt a maffia életét hogy hős lehessek és támogatni tudjon. Az én döntésem meg ez azért volt mert rád gondoltam. Amikor először láttál és bemutattam neked a vér nevű plüssöm is olyan kedves voltál!

- köszönöm!

- anya ez az az ember akiről régen mindig mesélték nekem?

- igen! Tomura, Chie ő itt a fiam Manami!

- üdv Chie - Chan és Tomura - kun!

- 1A és te Manami - Sempaii?

- szintén!

- akkor menjünk! Sziasztok!

- sziasztok!




Hát akkor itt vége is lenne a könyvnek! Köszönöm a sok támogatást amit tőletek kaptam hogy ez a könyv tovább élhessen. Nem egy nagyszám könyv volt, és a sztory is átlagos rangsorolásba esett de azért remélem tetszett! Várom a visszajelzéseiteket a véleményeitekről! És amit itt meg említhetnék az az új könyvem!  Hamarosan annak is az első része elérhető lesz! Addig is további jó olvasást más regényekhez! Vagy esetleg írás hoz További jónapot, estét, reggelt kívánok mindenkinek 🥰

( Tomura x reader ) miénk a világ! [ Befejezett ]Where stories live. Discover now