2. évad összefoglaló

246 18 0
                                    

Még mindig tart a szavazás de előre dolgozom. Ezt igazából csak azért csinálom mert lehet valaki nem tud dönteni hogy szeretne vagy nem részeket. Nem fogok sokat spoilerezni de ha még annyit sem akarsz az évadból megtudni kérlek hagyd el ezt az oldalt és gyere vissza majd mikor új részt adok ki! Igazából én sem nagyon tudom de mikor írom a részeket az agyam pörög és 😅 képtelen megállni!

Jó olvasást!

______________________________________

A baleset óta eltelt 2 hét. ( Név ) felébredt de vannak pár mellék hatásai az égésnek. Mindennapjai nagyon nehezek mert Dabi álltal okozott károk a lány testén, nem csak a lány hanem a csapat életét is megváltoztatja. Az orvosok szerint ez csak egy átmeneti dolog és ki fog gyógyulni, de már mindenki kezdi reményeit el oszlatni. Mikor már hónapok teltek el így és nem akar meggyógyulni ez a lányt zavarja hogy haszontalan. Úgy dönt hogy elmegy és felkeresi All Mightot. A férfi már abban az időben rég nem tudja felvenni izmos alakját. Mikor végre megtalálja majdnem megöli de egy váratlan következménynek köszönhetően nem tudja megtenni. Az egy hetes kalamajka után amit a lány okozott Shigaraki haza hurcolja ahol jól ki is kap. Közben a kék hajú és a többiek megbeszélik hogy elviszik Dabi egyik cinkosához aki szintén hasonló traumában szenved. Ő megtanítja neki hogyan élhet ugyan olyan életet a csapatban mint azelőtt. Hónapok múlva sem sikerül megtanulnia hogyan működhet így együtt. Shigaraki minden nap elkíséri a férfihoz a lányt. Mivel csak egy lány van a csapatban ( név ) en / n  kívül ő segíti a mindennapjait. De persze Togának is kell dolgoznia és persze a magán életét sem szeretné hanyagolni  ezért lemond a lány gondozásáról bármennyire is csípi és jóban vannak. Mivel Toga kilőve ezért a fiúkon a sor. Nem tudják eldönteni hogy ki legyen a soros. Mikor végre Kurogiri elválalta az utána következő napok nehezen teltek. Három nap után viszont Shigaraki megunja vagy lehet féltékeny lesz kitudja. Átt veszi a lány gondozását és nem hadja egyedül  ha segítségre van szüksége. Egy hónap telik el. Mikor a lány felébred úgy érzi magát mintha újra tudná használni testrészét. Mivel a szobában senki ezért egyedül oldja meg. Lemegy és a többiek csak csodálkoznak. Este a kék hajú fel megy a lányt meglátogatni. Elmondja mit gondol róla és ott el is alszanak. Mikor a lány felkel körbe néz de nem a szobájában fekszik. Tomura sincs sehol. De mitörtént a lánnyal?

______________________________________

Annyira imádtam leírni 😃. A fejemben már kavarognak a gondolatok hogy mikor mi történjen amit direkt nem említek! És egy kis változást is észlelhettetek! ☺️ Új borítókép és történt leírás. Mivel imádok fogalmazni 😁 ezért szeretem kicsit így leírodatni szabadidőmben a dolgokat. Miután kiadásra került a 2. Évad kirakom ezt is a történet leírásban ( ha egyáltalán kell nektek a 2. Évad ) És nefelejcsétek még mindig szavazhattak jövőhét kedd ig !! További jó estét / napot / reggelt / délutánt!

( Tomura x reader ) miénk a világ! [ Befejezett ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ