kezdetben

698 40 9
                                    

Éppen iskola után mentem el egyet levezetés képpen vásárolni. Sajnos nincsenek barátaim ezért egyedül jöttem. Körbe néztem a kirakatok között és megláttam egy erősen magával ragadó pulcsi-t. Be is mentem a kis helyiségben aminek kirakatában láttam e pulcsi-t. Bár mondjuk nyár volt de én nem tudtam túltenni magam laza öltözködési stílusomon. 2000 yen volt. Szerintem eléggé megérte.

Kimentem az üzletből és emberek sikoltozó tömegét hallottam kintről. kinéztem és addigra a hősök is ide értek de egy gonosztevőnek se híre se hamva. Utálom a hősöket mindig is utáltam ezért egy sima német ügy vitelis szakos gimnazista vagyok. Bár nem nagyon járok be azért próbálkozom.

Haza felé vettem az irányt. Ahogy sétáltam meg pillantottam két kölyköt ahogy tépik egymást. Oda indultam hogy el válasszam őket egymástól ugyanis nem volt ínnyemre mentőt hívni ha valamejiknek baja esik. Tehát odamentem hozzájuk.
- hé.. ne tépjétek szét egymást!
-Ekkor az egyik kisfiú kivette a pénz tárcámat a táskám ból. - hé! Add vissza! - futottam a fiú után de ő gyorsabb volt! - A KUr.. - káromkodni akartam de a másik fiú megcsípte a karom és elfutott.

- hogy a kurva életbe lehetek ilyen fasz? - kérdeztem saját magamtól hangosan.

Aztán irányba vettem otthonom. Még útközben károm kodtam egy, kettőt hogy miért ilyen szar az életem.

Mikor haza értem már nyitottam is az ajtót. A zár kattant egyet ahogy el forgattam a kulcsom. - végre! - ezzel a mondattal dőltem is ágyam ba. Aludni akartam amikor meg kordult a gyomrom.

Kimentem a konyhába és benéztem a hűtőbe. Nincs semmi! Azután a szekrényeket is átt kutattam de semmi. Mivel a szüleim életüket vesztették egy köcsög ittas vezető miatt így őket sem hívhattam fel. Vissza térve, pénzem is ellopták, barátaim meg egyenlő azzal hogy valaha boldog életem lesz. Szóval éhen fogok halni!

Vissza feküdtem az ágyam ra. Be csuktam a szemeim, aztán hirtelen kinyitottam. Egy ötletet kovácsotam a fejemben.- Mi lenne ha én lopnám el magamnak ami kell? - vetettem fel e nagyszerű ötletet. De ott vannak a kurva hősök is! Bár képességem amivel egyszerre ölni és újjáéleszteni is tudtam nem akadályozott meg e gondolatban rá néztem az órám ra 18:50. Felvettem egy sötét színű hosszú farmer nadrágot és egy fekete csuklyás pulóvert.

A csuklyát fejembe húztam és elindultam. Egy sarki kis ABC -hez érve be nyitottam és köszöntem. A nő a pult mögött kedvesen mit sem sejtve viszonozta köszönésem. Nem volt senki a boltban az eladó nőn kívül. Átlagosan levettem a polcokról azt az élelmiszert amit fogam kívánt. Oda sétáltam az eladó hoz és először csináltam ilyet szóval kicsit bizonytalan voltam. Hozzáértem a nő vállához, aki meglepődve nézett rám. Majd képeségemnek köszönhetően a nő helyett csak egy vér tócsa volt. Fogtam a holmikat és futottam a kijárat felé. Átt léptem a küszöböt és futottam hazáig.

Másnap a postaládámhoz mentem és kivettem a napi újságot. Vissza mentem a házba és leültem a kanapémra és elolvastam a híreket.

Aztán a fürdőszobába vitt utam ahol már elő voltak készítve ruháim. Egy fekete hosszújú szoknya és egy térdem felé érő zokni. Lezuhanyoztam majd felvettem ruháim és útnak indultam a campus felé. Egy sikátorba fordultam be ahol nagy meglepetésemre két férfivel találtam magam szemben. Az egyik férfinek sebhelyek voltak arcán, nyakán és kezein. Legalább is amit nem takar ruhája. A másik férfin kezek voltak arcán, és kezein. Annyira megijedtem a két sráctól hogy védekező pozícióban helyezkedtem el. A sebhelyes férfi megfogta jobb karom és elkezdte hátam mögé csavarni. Próbáltam kezemmel hozzáérni de hiába. Pont a jobb karomat fogja és a bal karommal meg csak újjá éleszteni tudok szóval buktam. Ahogy csavarta a kezem egyre jobban fájt.

- fejezd be ez fáj! - parancsoltam rá maradt kis hangommal.

Majd csak egy halk kuncogást ejtett ki torkán. Majd egy eszes gondolat után hátra rúgtam, hátha eltalálom valahol.

A kezes csávó elém állt és egy hosszú monológba kezdett bele.

- hogy hívnak? - kérdezte a kezes.

- ( név ). -Megmondtam neki durcásan.

- szóval ( név ) gyere velünk - az egyébként is aggódó én kicsi meg ilyedtem de mivel nem voltam valami kezes bárány rögtön vissza is szóltam. - és ez nekem miért jó? - a férfi becsukta szemét és mikor szólásra nyitotta száját folytattam - meg amúgy is azt sem tudom kik vagytok és hogy mit akartok tőlem! - órdítottam mire a kezes férfi befogta a szám de érdekes módon csak négy ujja van számon.

- először is mögötted álló barom ő ott Dabi...- A Dabi nevű fickó pofátlanul szólt vissza kék hajú barátjának.
- Barom? Akkor te még is mi vagy? Egy fasz? - kiabált rá a férfire.

- Nem! - jelentette ki. Én félbe szakítva balfaszkodásukat vissza kérdeztem elöttem álló fiúra. - és a te neved? - kérdeztem de úgy mintha cukrot osztogató öreg néni lennék.

- Tomura! - feleli - szóval mostmár tudsz mindent mehetünk is! - válaszolni sem tudtam a srácnak mert a mögöttem lévő Dabi azt hiszem... Húzott maga után kezemnél fogva.

( Tomura x reader ) miénk a világ! [ Befejezett ]Where stories live. Discover now