Az igazság

364 32 0
                                    

Kopogásra ébredtem.

- Toga vagyok bemehetek?

- Igen!

Toga be is jött.

- Öltözz fel és és menjünk le! - Mondta a lány és kiment.

Ahogy láttam Toga válogatott nekem pár ruhát. Egy fekete csíkos pólót és egy kantáros hosszú nadrágot. Miután felöltöztem kimentem a szőkéhez. Megfogta a karom és húzott le a lépcsőn. mikor leértünk láttam Dabit, Twiceot, Spinnert,Kurogirit és a híres neves Tomurát. Ha jól hallottam Tomura éppen a srácoknak ad feladatot.

- Sziasztok srácok! - Szólt oda a lány.

- Sziasztok. - szólt a kék hajú. - Gyertek ide! - Mondta és mi már tettük is a dolgunkat.

- Toga! Menjetek el ( név ) házához és szedjétek össze a cuccait.

- Rendben!

Míg vártuk hogy indulhassunk az az este legyen beszélgettem egy kicsit a többiekkel. Reggeliztem is és stb. Aztán el is jött az idő. Togával elindultunk. Sétáltunk és sok kevergés kavargás után meg is érkeztünk.

- Megjöttünk! - Fordultam a lány felé.

Elfordítottam a kulcsom és bementünk. Gyorsan minden cuccom össze szedtem és indulhattunk is vissza. Nagyban sétáltunk amikor valaki megfogta a karom és befogta a szám. Mivel kicsit levoltam maradva Toga mögött ezért nem vette észre. Próbáltam kiszabadulni de nem ment. Egyszer csak kiütöttek. Egy nagyon furcsa helyen ébredtem. Egy börtönben. Körbe néztem de semmi ismerőset nem láttam. Egyszer csak kijutási reményem lett. A jobb kezem. Megfogtam a rácsokat és elporladtak. Futottam keresni egy kiutat és talátam is. meg próbáltam minéll csendesebben kinyitni az ajtókat és sok ölés után kijutottam. Sietnem kellet mert minden bizonnyal hívták a hősöket.

( Tomura x reader ) miénk a világ! [ Befejezett ]Where stories live. Discover now