Kérlek ne!

370 30 10
                                    

Futottam futottam mikor egy ismerős arcot pillantottam meg. Dabi. Azonnal odafutottam hozzá hogy segítséget kérjek.

- Dabi... Dabi! Kérlek várj! - a srác felkapta fejét.

- Hogy szabadultál ki? - Ekkor elkezdtem jobb kezem csavargatni szemei előtt. - Aha... Gyere menjünk Shigaraki már nagyon torkig van.

- Ő ki az a Shigaraki?

- Az édes kedvesed! - vetett egy perverz mosolyt.

- Mi? De... - Ekkor csak húzott maga után.

Elkezdett esni az eső. Úgy futottunk végig a haza vezető úton. Mire haza értünk úgy el áztunk mint két részeg az árokban. Mikor beléptünk az egész csapat lent a kocsma féleségben várt minket. Toga mikor meglátott minket az az inkább csak engem rögtön a nyakamba ugrott. Utálom ha hozzám érnek ezért egy csöppet meg böktem a vállát jelezve hogy hagyja abba. A lány rögtön vette is és arrébb állt. Belenéztem Tomura piros íriszétől izzó szemébe. Láttam benne azt a megkönnyebbülést de még is azt hogy ki nem állhatom. A gondolat menetemet egy váratlan mondat szakította félbe.

- Jól vagytok? - kérdezte valaki de mivel én még mindig a piros íriszel rendelkező Shigarakit néztem így nem is figyelve a hang forrására.

Ekkor csak azt vettem észre hogy a srác már nincs a helyén helyette inkább próbálja megfejteni hogy mi a franc, eget rengető, fing szagától elájult parafa dugó fasz van velem. Ekkor én újra ránéztem és egy zavart mosolyt vettem fel arcomra ami úgy nézhetett ki mintha két szemeteszsák szellem paprikát etettek volna meg velem. Mindenki csak nézett minket amikor Toga megszakította a csendet.

- Bocsika turbékolók, de Tomcsi ezt a lányt én ellopom egy kicsit.

- Mi? - Mondtuk egyszerre Tomcsival.

Nekem még egy darabig a " Tomcsi " járt az eszembe mikor elkezdtem röhögni úgy hogy mindenki csak nézett.

- Mi olyan vicces? - Kérdezte Twice.

- To...haha... Tom..... Haháha... Tomcsi! - nem bírtam ki szufla nélkül. Ezután mindenki elnevette magát csak Tomura nem.

- ELÉG VOLT! - Amm én még így nem láttam Tomcsikát. Ezzel a mondattal még jobban nevettem.

Mikor végre eltudtam indulni, követtem Togát. Bementünk az én szobámba ahol még nevettünk ezen egy kicsit majd komolyabb témára váltottunk.

- Mi lenne ha meglepnénk a fiúkat? - Kérdezett mosolyogva.

- És mivel? Öltözzünk be kis ribiknek és menjünk le? Ez biztos nagyot csapna! - Mondtam egy perverz mosollyal az arcomon de valahogy még is reméltem hogy nem ez lesz.

- Nem! Cseréljük ki a srácok cuccait! Van pár ruhám ami nekem nem kell ezt berakhatnánk Tomcsika szekrényébe! - ekkor mind a ketten röhögő görcsöt kaptunk.

- Oké - egyeztem bele. - De várjunk hogyan jussunk be a szobájába? - Ekkor a kezemre mutatott. Bólogattam majd mentem a lány után.

Összeszedtük az összes kelléket és indultunk is Shigaraki szobájához. Kinyitottam az ajtót majd vissza építettem mikor Toga végzett indultunk is volna el amikor a szoba gazdája is megérkezett.

- Ti mi a faszt csináltok itt? - Nagyon pipa ránk.

- Semmit - Mondtam ezzel mind a ketten Togával kimentünk. Úgy döntöttünk hogy lemegyünk vacsorázni amit meg is tettünk. Majd elmentem zuhanyozni, amit természetesen már a szőke nélkül és indultam lefeküdni. A szobámban hallottam hogy Tomura nagyon élvezi a női ruhák tömkelegét de elfogott az álom.

Majd felkeltem és egy ember volt a szobám sarkában. Felkeltem hogy jobban szemügyre vehessem az embert amikor egy váratlan fordulattal a lény lefogta a kezeim és így nem tudtam mit csinálni. A falnak szorított. Egy váratlan pillanatban megégette a karom amire felkiáltottam. Dabi? Ugrott fejembe.

- MIT AKARSZ TŐLEM? - mondtam amilyen hangosan tudtam.

Aztán bejött egy másik ember.

- Fejezd be Dabi! - Mondta... Shigaraki?

Ekkor hirtelen felébredtem. Tomura az ágyam szélénél állt és nézett.

- Na már nincs Tomcsi? - kérdezte.

Persze én nem válaszoltam hanem csak karom épségét néztem. Be van kötve? Akkor még sem álom volt?

- Tomura! Miért van bekötve a kezem?

- Látszólag nincs semmi baja a kezednek csak úgy rángatóztál hogy megrándult.

- Mi? Ezt meg hogy és egyáltalán mennyit aludtam?

- Összesen olyan tizenhat órát.

- Huh?

Tomura egy levelet fogott kezébe amit meg is mutatott.

                                   ???

          Szia 🖤 találkozunk az utcán
          Holnap este tízkor! Várlak!!!!

                 

Meglepődtem a levél től

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meglepődtem a levél től. És még észre sem vettem hogy Tomura elment.

( Tomura x reader ) miénk a világ! [ Befejezett ]Where stories live. Discover now