Kapitola 5

110 12 6
                                    

Scott

Otočili jsme se. Stáli tam dva na chlup stejní vlci. Byli o něco větší než je u nich běžné a černí jako noc s krásnou, huňatou, lesklou srstí a tmavě hnědýma očima. Měl jsem pocit, jako bych ty oči znal. Cenili na nás své bílé tesáky, které byly momentálně pokryty čerstvou krví. Asi jsme je vyrušili u jídla, anebo jsme vztoupili na jejich území. Zničehonic se jim ty hezké čokoládové oči změnili. Jednomu na ocelově chladnou modř a druhému na krvavě rudé oči alfy. To o nich něco vypovídalo. Jsou to vlkodlaci a jsou nebezpeční. Alfa a beta, oba dva už zabíjeli.

Najednou se Malia proměnila v kojota a utekla někam mezi stromy. Také jsem si všiml, že už tu není Derek a i Tracy zmizela. Byla tu se mnou už jen Lydie, Kira, Theo a Liam, který se zuřivě vrhl proti betě s modrýma očima. Ta se jeho útoku vyhnula a on spadl na zem. Vlk se mu pak zakousl do nohy a táhnul ho hloběji do lesa. Chtěl jsem svému příteli pomoct, ale skočil po mě druhý vkodlak, který mě omráčil.

Malia

Stáli tam dva vlci. Už jsem je potkala mnohokrát při mých častých večerních procházkách v kojotí kůži. Někdy jsem je viděla spolu ale i zvlášť a občas jsem s jedním z nich vídala i kojota. Všichni tři mi nabízeli členství v jejich smečce a já pořád váhala, jestli mám žít s nimi, nebo se Scottovou smečkou, kde mě vlastně držel jen Stiles. Byla to lákavá nabídka. Nebyli jako Scott. Nevadila jim krev a zabíjení. Dělají to co je pro ně přirozené. 

Theo

Viděl jsem mou novou betu Tracy jak chce podříznout Scotta. Bohužel k mému smutku se jí to nepovedlo a navíc ten idiot Derek ji chtěl nechat vyšetřit tím veterinářem. Nejspíš by nezijstili, že je chiméra, teda alespoň ne zatím, ale mohly by odhalit několik jejích tajných zbraní. Třeba jako jed kanimy. To by mě připravilo o pár výhod nad tou jejich smečkou a tak jsem navrhnul ať tu pátráme dál po někom o kom vím, že neexistuje. Protože Tracy nebyla pokousaná, ale vytvořili, nebo spíš vylepšili ji Doktoři děsu a já žiji v Beacon Hills pořád, takže tu žádná nová alfa není.

Hned po mém návrhu se tu objevil někdo koho jsem tu tak netrpělivě očekával. Jeho pomoc se mi teď bude hodit. Ale ještě než jsem se otočil, něco mě zarazilo. Nebyl sám.


This isn't  StilesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora