AKILBAZ RAFLARDA

66.9K 2.3K 865
                                    


Merhaba 🖤

Akılbaz geçtiğimiz günlerde satışa açıldı. Her ayrıntısına çok büyük emek verdiğim küçük bebeğim resmen 🥺 Öyle ki içerisinde yer alan 10 adet çizimi telefondan, görüntüyü büyüte büyüte çizmiştim. Yazarkende son okuma sürecinde de tekrar tekrar baştan okuyup değerlendirirken hem o ruhu bozmamak istedim hem de en iyi haliyle olsun istedim. Şimdiyse sayfaların arasında sizlerle buluşmayı bekliyorlar. 🥺 Kitabın her aşaması benim için sancılıydı ancak artık raflarda.

Buraya yansıtmadığım ve yansıtmayacağım çok şey oldu hayatımda ne yazık ki. Biraz güzel şeylere ihtiyacım var sanırım... Bu bebekte o güzellik üstelik tüm karanlığıyla 🖤

Benimle olduğunuz için minnettarım,
Sevgilerimle,

Benimle olduğunuz için minnettarım,Sevgilerimle,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eğer satın almak isterseniz Akılbaz'ı kitap satan her yerden temin edebilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Eğer satın almak isterseniz Akılbaz'ı kitap satan her yerden temin edebilirsiniz.

***

Dip not: Bu bölümü duyuru bölümü gibi kullandığımdan yorumlarda eski yazılar görebilirsiniz. Ben her duyuruda yeni bölüm açmayı gereksiz bulduğumdan böyle bir çözüm buldum

Karanlığın Aç Çocukları Serisi 1 ve 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin