29.BÖLÜM: SENİNLE OLMAK

153K 6.1K 4.5K
                                    

Peri kızlarım, ben geldim! 🧚🏻‍♀️ Nasılsınız bakalım? Güzel ve farklı bir karşılama yapmak istedim dğdmdğxöic

Ve evet evet, 24 saat geçmeden 1k yorum gelmiş... Ben ne derim bilirsiniz; Gururlarımsınız. Lefazen'nin peri gururları (:

Güzel okumalaaar ✨🧚🏻‍♀️

Sınır geçer geçmez bölümü yolladım gördünüz üzere

Bir sonraki bölüm için sınırımızı da belirtiyorum. Bölüm sınır geçer geçmez gelecek.

SINIR: 5K OY 4K YORUM

SINIR: 5K OY 4K YORUM

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




29.BÖLÜM: SENİNLE OLMAK

Kameraya yaklaşarak yanında ışıkları inceledim. Hepsi aynı yönü aydınlatmayla görevlendirilmişti. Sol ayağımı stresle ses çıkarmayacak şekilde yere vuruyordum.

"Baştaki anlaşmamız bunun için biçilmiş kaftandı."

Bu kez de kendim için hata yapacağım diye düşündüm. Sevgi kendisine ait olmayan bir hayal için her şeyi mahvetmişti. Belki de yapmam gereken tıpkı onun gibi gözümü karartmaktı.

"Bence de öyle." dedim ve sözlerime devam ettim. "Fotoğraflarını çekeceğim, anlaşmamızda olduğu gibi."

Bu cevabı vermemi beklemediğini düşünüyordum. Fakat o sanki bunu söyleyeceğimi biliyormuşçasına olağan karşılamıştı.

Dakikalar sonra Reha fotoğraf makinesini ve ışıkları ayarlamaya başladığında arkadaki küçük malzeme odasına girdim. Bir sürü malzeme vardı. İşlemeli ayna, ışıklı şemsiye, ilgi çekici görseller elde etmek için en gerekiyorsa...

Kameranın önüne ayarlanmış boşluğu malzeme odasından bulduğum aksesuarlarla doldurmaya başladım. Kendimi gerçekten bu piyasada olan biri gibi hayal ediyordum. Tıpkı kitabının baskıdaki halini izleyen bir yazar gibiydim. Makinenin yaptığı işle asla ilgilenmiyordum ancak aynı zamanda ilgimi çekiyordu.

Kameranın önünde gotik tarzda bir tema oluştu. Reha bu süreç boyunca sadece bana izin veriyordu. Dekor hazırlamanın böylesine eğlenceli olacağını hiç düşünmemiştim.

Işık sisteminin düğmesinin gösterdi. "İstediğin rengi ayarlayabilirsin." Bir süre tuşlarla oynadım, sonuçta kırmızıyı seçmiştim.

Sonunda anlaşmamıza göre modelim Reha olacağından kameranın önüne geçen o oldu.

O kameranın önündeyken ben kameranın arkasındaydım. Sandalyenin üzerine oturarak kalçalarını kaydırıp iyice yayıldı. Tüm ışıklar üstünde parladığında kaçıp durduğum çekiciliği gözlerim önündeydi. Daha demin delicesine öfkelenmemişiz, birbirimize bağırmamışız ve hatta bende ondan nefret etmiyormuşum gibi bu fotoğraf çekimini yapıyorduk.

Karanlığın Aç Çocukları Serisi 1 ve 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin