•part23•

62 8 33
                                    

Jungkook's pov

"Yoongi εισαι μέσα;"

"Ναι, θες κάτι;"

"Έλα μαζί μου, μια βόλτα μόνο"

"Για πιο λόγο, τι τι θες την βόλτα τέτοια ώρα;"

"Απλά έλα, έλα να γράψουμε το μέλλον μας"

---

Τα βήματα μας βαριά, σέρνονται πάνω στο έδαφος. Τα βλέμματα μας πεσμένα προς τα πόδια μας, δεν κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον, δεν κοιτάζαμε τους γύρω μας.

Κάθενας μας μια μοναχική φιγούρα κάτω από το γκρι του ουρανού, είμαστε σαν χαρακτήρες ταινίας που περιμένουν τον ρόλο τους να έρθει για να τον παίξουν.

"Κοίτα όλους αυτούς τους μοναχικούς ανθρώπους"

Το κεφάλι του είχε σηκωθεί ελάχιστα τόσο όσο για να αντικρίσει τα όντα γύρω του. Το βλέμμα μου σηκώθηκε και παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω μου.

Όπως είχε πει, μοναχικοί άνθρωποι, απόμακροι α ένας από τον άλλον, δεν υπάρχει επικοινωνία, λέξεις μεταξύ τους που να τους φέρουν κοντά. Υπάρχει όμως εκείνη η ψύχρα, εκείνη που τριγυρίζει γύρω τους, γύρω μας.

Όλα έχουν χάσει το χρώμα τους, όλη η θέα αυτών των ανθρώπων μοιάζει με επαναλαμβανόμενη σκηνή, ολα φαίνονται ίδια, όλα έχουν αυτή την αίσθηση της επανάληψης πως δεν θα υπάρξει κάτι πέρα από αυτή την μοναχικοτητα και την ψύχρα στον κόσμο.

Περπατήσαμε με αργό ρυθμό προς τα εκεί που ήθελα να πάμε.

Νιώθω την μιζέρια μέσα μου, γιατί όλα έχουν αργή κίνηση; Γιατί όλα κινούνται στην πιο αργή μελωδία του τραγουδιού της ζωής; Με ανατριχιαζει.

Φτάσαμε εκεί που ήθελα.

Έβγαλα από την τσάντα μου, στυλό και χαρτί. Παρέδωσα το ένα στυλό και την κόλλα χαρτί στον Yoongi.

"Τι θα τα κάνουμε αυτά;"

Η απορία ξεκάθαρη καθώς κοιτούσε και επεξεργαζόταν τα αντικείμενα που του έδωσα.

"Όπως είπα, θα γράψουμε το μέλλον μας"

"Μίλα πιο ξεκάθαρα"

Ξεφυσηξα.

"Σε αυτό το χαρτί που κρατάς θα γράψεις ένα γράμμα για τον μελλοντικό εαυτό σου. Γράψε για το τι περιμένεις και προσδωκεις από τον μελλοντικό σου εαυτό να κάνει, τι ονειρεύεσαι για αυτόν."

𝐢 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐜𝐡𝐚𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮 °//ʸᵒᵒⁿᵏᵒᵒᵏ//°Where stories live. Discover now