•part15•

67 9 25
                                    

Yoongi's pov

"Νομίζω μου άρεσεις"
---

Το βλέμμα μου κλειδωμένο με το δικό του. Περίμενα την επόμενη κίνηση του, την απάντηση στην εξομολόγηση των συναισθημάτων μου.

Η αναμονή σκοτώνει. Δεν μιλούσε, με κοιτούσε μες στα μάτια λες και η απάντηση κρυβόταν εκεί, τα μάτια του στολιστικαν από μερικά δάκρυα, τα έκαναν να λάμπουν περισσότερο, να φαίνονται λες και είναι φτιαγμένα από γυαλί που αντανακλούν όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα του, ότι δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια.

"Δεν θα πεις κάτι;" Η φωνή μου ήταν έτοιμη να σπάσει. Ακόμα και αν με κοιτούσε με τα μάτια του, η απαντήσεις που αντλούσα από εκεί δεν αρκούσαν, δεν ήταν ξεκάθαρες.

Τι και αν δεν με θέλει; Μήπως φοβάται να με αγγίξει; Λες να μην θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου, να μην θέλει να αναπτύξουμε κάτι μεταξύ μας γιατί θα κουβαλάει έναν αποτυχημένο προσπαθώντας να σώσει την αγάπη τους;

Τα μάτια μου άρχισαν να δακρύζουν, η φωνή του δεν ακουγόταν αφήνοντας τις σκέψεις μου να φωνάζουν, να τρελενονται μέσα στο κεφάλι μου.

Ένιωσα τα χέρια του να τυλίγονται γύρω μου, με αγκάλιασε απαλά λες και ήμουν φτιαγμένος από το πιο εύθραυστο υλικό.

Άρχισε να κλαίει, τα χέρια του να τρέμουν λίγο, αλλά το άγγιγμα του δεν άλλαζε.

"Γιατί κλαίς;" Τον ρώτησα

"Είμαι ανακουφισμένος, τόσο καιρό νόμιζα πως εγώ ήμουν ο τρελός που ερωτεύεται γνωρίζοντας πως τα συναισθήματα του δεν θα έχουν ανταπόκριση, πως ο έρωτας του θα είναι το μεγαλύτερο δηλητήριο του που θα γευτεί αλλά δεν με ένοιαζε, θα μπορούσα να πέρνω ακραίες δόσεις από το δηλητήριο για εσένα γιατί παράλληλα είσαι αυτός που με γεμίζει χωρίς όμως να υπήρξε κάτι χρόνιο μεταξύ μας. Σ' αγαπώ"

Τα δάκρυα του ήταν βαπτισμένα από ευτυχία. Όντως υπήρξε ανταπόκριση, όντως υπήρξε η λεγόμενη ελπίδα για αυτή την δημιουργία της σχέσης μας. Πίστευα πως ήταν ένας μύθος, πως η ελπίδα δεν γίνεται να υπάρξει.

Όντως Jungkook δημιουργήσαμε έναν κόσμο, μια ελπιδα για εμάς και ας την απέρριπτε ο κόσμος.

"Yoongi θες να είμαστε μαζί;"

Μια πρόταση που θα μπορούσε να μας αλλάξει. Όμως θα άντεχα την σχέση μας, την αγάπη μας ή το αδύναμο σώμα μου θα κατέρρεε; Θέλω όμως να δω τον κόσμο όπως θες να μου τον δείξεις, θέλω να σου ανοιχτώ, να μου δώσεις την βοήθεια που τόσο λαχταράς να μου προσφέρεις, θέλω να φτιάξω για εσένα.

𝐢 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐜𝐡𝐚𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮 °//ʸᵒᵒⁿᵏᵒᵒᵏ//°Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz