8.

1.4K 97 28
                                    

Tora egyre csak közelebb kerül hozzám - N.. Nem. Mi nem.. - próbáltam ellenkezni de a szavamba vágott - De én szeretlek! - nézett fel rám tág pupillákkal. Ez a lány teljesen kiakaszt. Nem fogok bírni magammal ha így folytatja - Ugye..ugye te is szeretsz B.. Bakugou? - kérdezte teljes testével hozzám simulva - Igen. De ez nem olyan szeretet Tora.. - sutrogtam próbálva távolabb hajolni arcától. De ő csak közelebb és közelebb jött, majd azt vettem észre hogy meg botlok valamiben és le esek a kanapéra. A lány pedig az ölembe ült, majd pár centire a fülemtől szólalt meg halkan - Akkor mutasd meg milyen az a szeretet. - mondta én pedig abban a pillanatban veszítettem el a fejem - Baszd meg Tora.. - morogtam és meglepődött arcát magamhoz rántva tapasztottam ajkaimat az övéire.

Tora szemszöge :

Sose szerettem senkit. És engem se szerettek. Igazából..azt se tudom pontosan mi az, hogy szeretni. De az biztos, hogy Bakugouval jól érzem magam.

Tudni akarom milyen az amikor szeret valaki...

-Baszd meg Tora.. - mondta mély hangon a fiú és száját hozzá nyomta az enyémhez.
Nagyra nyílt szemekkel figyeltem ahogyan Bakugou csukott szemmel elkezdi mozgatni a száját, majd kicsit el távolodik tőlem - Ha annyira szeretnéd, akkor meg mutatom. Csak próbálj utánozni. Mozgasd az ajkaidat. - mondta majd újra vissza tért előző tevékenységéhez. Én pedig próbáltam őt utánozni. Mikor pár perc után sikerült nagyjából leutánoznom a fiú mozdulatait, hirtelen át dugta a nyelvét a számba, mire rá haraptam és azonnal el húzódott tőlem - AUUUUU! MI A FASZ? - kiáltott amitől kicsit meg ilyedtem - Bocsi. Nem ordítok. - mondta újra halkan - Ne félj. És ne harapj rá a nyelvemre baszki. - morogta és mintha mi sem történt volna, nyelve újra számban volt. Elkezdte érzékszervével az enyémet simogatni, amitől az egész testemen egy furcsa érzés lett úrrá.

Mintha csak ösztönösen jönne, magamra rántottam a szőke hajú fiút, majd én is el kezdtem mozgatni nyelvemet. Erre Bakugou szájából egy furcsa hang távozott, amitől akaratlanul is a hátára tettem kezeimet és egyszerűen egy mozdulattal cafatokra téptem pólóját. A fiú ekkor el vált tőlem és meglepett arccal nézett le rám.

-Mi a szart csinálok? Ezt abba kell hagynunk Tora

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Mi a szart csinálok? Ezt abba kell hagynunk Tora. Nem szabad.. - mondta összezavarodva. Én meg csak vissza rántottam magamra.

Wild love (Bakugo x oc) Where stories live. Discover now