5.

1.2K 114 5
                                    

Tora már egy hónapja van az állatkertben. És ez alatt az idő alatt kezdtünk megbarátkozni. Mostmár morgás nélkül is a közelébe enged. De csakis engem. Senki mást.
Már a beszéde is nagyjából tiszta. Mivel rengeteget beszélgettem vele ez alatt az egy hónap alatt. És rá jöttem, hogy ez a lány rohadtul nem a rács azon oldalára való ahol éppen van.

Egy szombati napon, mikor az igazgató nem volt itt, gondoltam egyet és délelőtt, etetés után be mentem a tigris lányhoz - Szia Tora. - mondtam neki mosolyogva, mire szokásához híven körbe szagolgatott és vállamnak dörzsölte füleit. Na igen.. Vannak zavarba ejtő szokásai. - Arra gondoltam, hogy meg ismerkedhetnél a többiekkel. - közöltem meg vele, mire láthatóan meglepődött - Nem. - ennyi volt a válasz. Majd pár perc múlva újra szóra nyitotta a száját - Bántani fognak.. - suttogtt félelemmel a szemében. Lassan fejére vezettem egyik kezemet és végig simítottam haján - Nyugi. Nem bántanak. Ha megpróbálják akkor meg kibelezem őket. - morogtam, majd el indultunk a házhoz.
Amikor be léptünk a házba, azonnal lesokkolt szegény lány. A lila és a szőke hajú idióta ott nyalták egymást a kanapén egy szál alsóban - MI A KURVA ANYÁTOKAT CSINÁLTOK A KIBASZOTT KANAPÉN?? MENJETEK FEL HA DUGNI AKARTOK! - ordítottam torom szakadtából, mire a két köcsög fel öltözött, Tora pedig kicsit meg rezdült mellettem - Bocs. Muszály volt. - súgtam a lánynak és végig simítottam fülein - Hé Katsuki. Miért hoztad ide a tigris csajt? - jött mellém Hitoshi és meg akarta érinteni Tora füleit de el csaptam a kezét. - Azért hogy ti is megismerjétek. Úgy mint én. Hogy ne állatként gondoljatok rá. És hogy segítsetek. - az utolsó mondatot mire ki mondtam, mindenki lent volt - Srácok. Ő itt Tora. - húztam közelebb a lányt a többiekhez. Uraraka azonnal hozzá szaladt és körbe ugrálta, amktől a tigris lánynak fel állt a farkán a szőr és fel borzolódott a haja - Na! Húzz arrébb te hülye ribi. Nem látod hogy fél? Tch.. - morogtam, majd le ültünk mindannyian és minden féle dologról beszéltünk. Szerencsére mindenki jól kijött Torával. Úgy érzem nem lesz nehéz véghez vinnem a tervemet.

Wild love (Bakugo x oc) Where stories live. Discover now