3.

1.4K 118 3
                                    

Teljesen lessokkolva álltam a lány előtt.
Ezek a beteg állatok képesek voltak ide hozni egy lányt. Aki még normálisan beszélni is tud. És bezárják mintha csak egy tudatlan állat lenne. - Miért hoztak téged ide? És hogyan? - suttogtam. - E.. Elk..kaptak. És a cs..csalá..domat..meg..meg..-nem tudta befejezni a mondatot mert elkezdett sírni. - Basszameg. Ne sírj.. Még a neved se tudom baszki. Nem tudom hogy szólítsalak. - morogtam és próbáltam lenyugtatni. De nem engedett a közelébe. - N..név?-nézett rám értetlenül. - N..ni..ncs.-dadogott.-Akkor ki kell találnunk neked egyet. - mondam kicsit kedvesebb hangon ami nálam ritkaság. - Legyél monjuk.. Tora. - mondtam és elnindultam a helyiség kijárata felé.
Kiléptem a rácsok közül és indultam beszélni a többiekkel.

Amint beértem a közös helyünkre elordítottam magam - DEKU BAZDMEG! TOLD IDE MAGAD! - és egy pillanat múlva az azidegesítő szarcsimbók meg is jelent. - Igen Katsuki? - mosolygott rám azzal az irritáló képével - Mi a faszt képzeltetek? Miéet van egy lány bezárva abba a ketrecbe? - vontam kérdőre. - L.. Lány? Nem tigrist hoztak? - akadt el a hangja - Félig tigris. - hallottuk meg a lila fejű idióta hangját - Te tudtál róla? - néztünk rá meglepetten. Csak bólintott és rá dőlt az asztalra. - Fasza. - mondtam és indultam újra körbe járni.

Nem változott semmi. Azon kívül hogy a lány nem volt sehol. - MI? HOL VAN? - ordítottam a ketrec előtt. De következő pillanatban megláttam valami mozgolódást az egyik fán. Tora ott feküdt fent. Kezei és lábai a levegőben lógtak és így aludt. Tényleg olyan mint egy normális tigris.. Csak egy kicsit formásabb a teste..
-Na jó. Ezt a gondolatmenetet inkább ráhagyom mielőtt rossz vége lesz. - mondtam halkan és mentem a kapuhoz. Mivel eljött az idő hogy az állatkert kinyissa kapuit.

Wild love (Bakugo x oc) Where stories live. Discover now