7.

1.2K 101 12
                                    

Mikor végre nagy nehezen sikerült elrángatni Torát a pingvinektől, tovább vittem őt a farkasokhoz. Ami nem volt túl jó ötlet. A kis bestiák csak fel borzolt szőrrel morogtak. A tigris lány sem reagált másként. Ezért mentünk is inkább a rókákhoz. Persze ott amint be léptünk a lány és a kis vörös ördögfiókák teljesen egymásra találtak. Kergették egymást, ugráltak. Mint egy csapat rossz gyerek. Én csak neki támaszkodtam a ketrecnek és néztem ahogy szórakoznak. És gondolkoztam.

Tora.. Annyira.. Emberien néz ki. Van amikor úgy is viselkedik. A rács nem azon oldalára tartozik, ahová került.
Az meg még nagyobb gond, hogy minél többet vagyok vele, annál inkább veszem észre a nőies vonásait.
Az arcát, amit már egyre ritkábban fednek a félelem, vagy az idegesség ráncai. Gyönyörű izzó pirosas színű szemei. Az a kibaszottul tökéletes és édes mosolya.
Ahogyan egyre tovább nézem, tekintetem vékony, formás testére siklik. Igaz, hogy adtak rá egy pólót és egy rövidebb nadrágat, de még így is látszanak a.. Khm.. Domborodó részei. Amik, valljuk be, eléggé jól néznek ki-FHUUUUU!MENJÜNK INKÁBB! - ordítottam fel, majd még gyorsan el néztünk a madarakhoz és siettünk vissza a házba.

Be léptünk az ajtón, majd azonnal a konyha felől furcsa zajra lettünk figyelmesek. Tora azonnal meg indult arra. Én mögötte sétáltam. Majd mikor a konyha ajtóba értünk én ledermedve figyeltem ami bent történik. A lány pedig értetlenül figyelte,ahogyan éppen Denki és Shinsou..hogy is mondjam..eléggé szeretik egymást a pult előtt - BASSZÁTOK MÁR MEG! VAGYIS NE.. VAGYIS NE ITT! - keltem ki magamból, mire a két homokos fel öltözött és felrohantak az egyik szobába - Ezt vedd úgy hogy nem láttad.. - morogtam - Mert? Mit csináltak? - nézett rám értetlenül, füleit fejére hajtva a lány. Hirtelen azt sem tudtam mit reagáljak. Az előbb két pasi éppen előtte dugott és nem tudja mi van - A szüleid nem magyarázták el a dolgokat? - kérdeztem tőle. Ő csak a fejét rázta és le sütötte szemeit - Hát ööö..tudod..ha két ember...ha két ember nagyon szereti egymást akkor ezt csinálják. - mondtam el olyan vörös fejjel mint egy paradicsom. Majd Tora közelebb jött hozzám, hozzám simult és egyre közelített az arcomhoz - Akkor..mi is csinálhatjuk? - kérdezte.

Ha még egy mozdulatot tesz, vagy megszólal, nem tudom mi lesz...

Wild love (Bakugo x oc) Where stories live. Discover now