4.

1.4K 118 5
                                    

Amint kinyitottam a kaput, az emberek csak úgy özönlöttek befelé. Mindenki Tora ketrecét kereste. A többi állat nem is érdekelte őket. - Elnézést. Engedjenek előrébb. Gondozó vagyok. - durakodtam idegesen a tömeg elé.
Mikor végre oda értem, szememmel a kék hajú lányt kerestem. Először nem láttam sehol, majd a legtávolabb elhelyezkedő fa lombjai közöttmegpillantottam rémülettől izzó szemeit. - Hölgyek és urak! Kérem kicsit távolodjanak el. - hallottam meg az igazgató hangját. - A többit rád hagyom. - mondta komolyan majd megütögette a vállam és elvonult.

Egy kicsit hagytam csöndesedni az embereket. A tigris lányon látszott, hogy kimondhatatlanul fél ettől a sok embertől. Még tőlem is félt nem hogy ezektől... - Megkérem önöket hogy FOGJÁK BE A KICSESZETT POFÁJUKAT! - ordítottam. Mindenki elcsendesedett. - És most húzzanak el megnézni a többi állatot. - morogtam és a tömeg lassan, de szétoszlott.

Zsebemből elő kotortam a kulcsot és lassan bementem a lányhoz - Tora. Nincs semmi baj. Gyere elő. - mondtam nyugodt hangon. A lány lassan, de elkezdett felém sétálni.
Teljesen közel merészkedett hozzám. Én pedig nem mozdultam.
Tora a nyakamhoz hajolt és éreztem hogy megszagolja bőrömet, amitől akaratlanul is teljesen vörös lett az arcom - Te..te ne..nem vagy...nem vagy v..vadász.-suttogott. Majd a következő pillanatban megkordult a gyomra - Nem. Nem vagyok vadász. - mosolyodtam el alig észre vehetően. - Úgy hallom éhes vagy. Hoztam neked egy kis kaját. - vettem elő zsebemből a  sült húst. Oda nyújtottam neki és ő óvatosan elvette. Egy ideig szaglászta, majd bele harapott. És egy pillanat alatt meg ette az egészet. - Látom ízlett. Majd még hozok. De most az a helyzet hogy kicsit oda kellene jönnöd. - mutattam a rácsokra ahol egy két ember állt. - Cs..csak a..akko..r ha..ha te is..te is v..velem jössz.-mondta ki kissé nehezen a mondatot. - Ha ennyire szeretnéd.. Hát legyen. - morogtam és elindultam  Torával a hátam mögött.

Wild love (Bakugo x oc) Where stories live. Discover now