11

1.6K 85 1
                                    

Ο Τζανγκουκ σε κοιτούσε από μακριά, καθώς έγλυφες τα δάχτυλα σου. Φαινοσουν χαρούμενη από τις κρέπες του Τζιμιν.

Ζήλευε.

Ζήλευε πάρα πολύ, τόσο πολύ που έβαλε μόνο το μποξερακι του και ήρθε στην κουζίνα. Ήξερε πόσο νόστιμες είναι οι κρέπες του Τζιμιν, καθως ο ίδιος ομολογεί συνεχώς πόσο τέλειος είναι στη μαγειρική και θα μπορούσε να διδάξει τον οποιοδήποτε. Ήταν φυσικό να είσαι τόσο εντυπωσιασμενη, αλλά δεν το άντεχε.

"Διακόπτω κάτι;" Σκούπισε τα βρεγμένα του μαλλιά και άφησε την πετσέτα να κάτσει στους ώμους του. Τα γέλια σου κόπηκαν και ούτε καν που τον κοίταξες. Πήρες το πιρούνι και έφαγες μια μεγάλη μπουκιά από την κρέπα σου. Ο Τζίμιν, επίσης, σταμάτησε να γελάει.

"Οχι" ειπε με χρόνο καθυστέρηση και καθάρισε το λαιμό του. Ύστερα οι άκρες των χειλιών του έγειραν προς τα πάνω, ρίχνοντας σου ένα βρώμικο βλέμμα. Φυσικά, είδες τον τρόπο που σε κοίταξε ο Τζίμιν αλλά δεν κατάλαβες το λόγο.

" Ωραία, Τζιμιν μπορείς να φύγεις.. για σήμερα και αύριο. Δεν θα χρειαστώ τις υπηρεσίες σου." Τα φρύδια του Τζίμιν κατσουφιασαν, οπως και τα δικά σου (ακόμα δεν ήθελες να τον κοιτάξεις).

"Ορίστε;" ρωτάει έκπληκτος. Δεν έχει ακούσει μια φράση συνώνυμη με τη λέξη ρεπό εδώ και 2 χρόνια και τώρα ξαφνικά του δίνει 2 μέρες κενές. Το αφεντικό τρελάθηκε.

" Μπορείς να μας αφήσεις τώρα. Πάρε ότι χρειάζεσαι και θα κρατήσουμε επικοινωνία, αν σε χρειαστώ."  απάντησε ο Τζανγκουκ καθώς σταύρωσε τα χέρια του, κοιτάζοντας σε επίμονα. Κρίνοντας από τον βαθύ και ίσως λίγο τρομακτικο ύφος του, ο Τζίμιν κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστει πριν μαρτυρησει το ερωτικό καυγαδακι σας.

Η έκφραση του Τζιμιν έγινε σοβαρή και εσύ του έριξες ενα παράξενο βλέμμα όταν τον είδες να φεύγει. Ο Τζιμιν ψυθιρισε κάτι στο αυτί του Τζανγκουκ και ύστερα έφυγε. Εσύ σηκώθηκες από την θέση σου για να πας στο δωμάτιο σου, αλλά τότε κάποιος σε σταμάτησε. "Δεν σου είπα να φύγεις."

Η φωνή του πέφτει μερικές νότες και εσύ ανατριχιάζεις όταν βλέπεις το ημίγυμνο κορμί του να στέκεται ακριβώς μπροστά σου. Τα μάτια σου τριγυρνούν πάνω στις καθορισμενες γραμμές των κοιλιακών του, τις παγωμένες ροζ ρ*γες του και τέλος τις πλάτες του. Η πετσέτα στέκεται στους πλατύ ώμους του και οι υγρές του αφέλειες κρύβουν λίγο τα μάτια του.

Ο Τζανγκουκ σπρώχνει πίσω τις μακριές του αφέλειες για να σε κοιτάξει καλύτερα και τότε είναι που στραβοκαταπινεις αμήχανα. Το θέαμα σε ανάβει, αλλά αμέσως διώχνεις αυτές τις παράλογες σκέψεις.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα