Intru pe acea usa, fiti pe faza!

328 14 0
                                    

      Atunci m-am imbarbatat si mi-am spus : ,, Ce esti tu un pacalici sau un shaman in devenire?( nu sunt nici macar shaman in devenire * lacrima) Daca Ioh si Riu au putut intra pe acea usa ( de si aratau amandoi de parca ar fi vazut moartea in fata) tu de ce nu o poti face?'' Si fara sa cuget am spus in gura mare:

        _ Baieti eu voi fi urmatorul care va intra pe usa! Da!  La auzul a asemenea cuvinte toti sa uitau socati la mine si parea ca nu atiau daca sa rada sau sa incerce sa ma opreasca . Si au continuat sa ma priveasca atenti cum intru pe acea usa.

   In interiorul usi din erspectiva mea ( Mortimer):
Oau! Ce e locul asta? Totul este atat de alb si de imaculat?! Mortimer gata! Nu te pierde cu firea la urma urmei se poate intampla orice aici. La un moment dar aud un zgomot crezand ca este doar imaginatia mea nu il bag de seama se aude inca o data . Ma uit prin jur si nu se vede mai nimic de cat foarte mult alb. Dupa imi striga cineva numele incele sa imi fie si mai frica, imi aud imima batand zgomotos si din ce in ce mai tare. Incercand pe cat se poate sa raman calm.Fara sa realizez o figura silfida a unei fete imbracate intr-o rochie rosie sangerie isi facu aparitia prin fata mea. Nu intelegeam ce sa petrecea. Insa aveam o tendinta ciudata de a o urma. Fata a disparut din senin si se pare ca si eu cu ea. Ajunsesem la scoala unde citeam o poveste de groaza iar colegi meu au facut o gluma nesarata speriinduma si batandusi joc de mine mai putin cineva. O fata a carui nume nu mi-l amintesc foarte bine era ceva gen Ino. Era o fire mai retrasa statea tot timpul in banca ei observand diferite lucruri din jurul nostru . Toti credeau ca e ciudata dar eu o intelegeam , era desteapta si arata destul de bine. Nu avea prea multi prieteni. Dupa terminarea orelor din acea zi mi-am iutat cartea in banca si ea ma urmarit pana la monument ca sa mi-o dea inapoi dupa ce mi-a inapoiato i-am spus sa plece. Si ea a urmarit totul de jos si dupa a urcat pentru a analiza mai bine acei talhari insa au prinso si au omorato. Nu stiu de ce dar ma simteam oarecum vinovat . Ca nu am vrevenito cum trebuie si ca asfa sa intamplat doar pentru ca eu mi-am uitat cartea in banca. Dupa care a aparut iar acea fara si am urmarito ea a disparut si am disparut si eu si am intrat habar nu am cum iar in prima camera. Foarte ciudat.
           _ Ei bine Morti ti-a placut ce ai vazut a spus fata?
           _Sa imi placa, cum mi-ar fi putut place asa ceva?
           _Eu sunt Ino. Ma mai ti minte?
           _ Tu esti dar cum? Asa ceva nu este posibil!?
           _ Ba da este.
           _ Dar ce cautitu aici?
           _ Am fost chemata pentru ati arata ce mi sa intamplat.
            _ Imi pare foarte rau Ino mi-as fi dorit sa nu se fi ajuns la una ca asta. Daca asi fi fost mai atent....
           _ Mortimer nu te mai invinui. In timp ce ii ridica barbia din pamant . Eu de fapt te-am urmarit pentru ca imi placea de tine si pentru ca si eu eram atrasa de paranirmal iar acum eu sunt o parte a paranormalului si am vrut sa te intreb daca vrei sa imi imprumuti cartea.
In timp ce Ino incepea sa se dazintegreze Mortimer a incercat sa o imbratiseze ( intr-un fel?.... cred?) si a spus inlacrimat:
              _ Stai! Nu pleca! Mai vreau sa vorbesc cu tine!

    In afara usi:
        _ Cum credeti ca se descurca Mortimer? a spus Trey in timp ce toti erau tolaniti pe jos si il asteptau.

          _ Nu am nici o idee a spus Liserg. Cioco Love, Len, Faust cum va descurcati cu Riu?

          _ TU CUM CREZI CA NE DESCHRCAM ESTE GHEMUIT ARE UN ATAC DE PANICA SI PARE PUTIN POSEDAT TOT REPETA NUMELE UNEI FETE ,, KINY, KINY, KINY, KINY" MA EXASPEREAZA! IMI VINE SI MIE SA MA LEGAN DROGAT CA EL! a spus bine inteles cel mai calm om de pe Pamant Len. :-)

        _ Bine, calmeazate speri si pesti! a spus Cioco Love.

       _ Cioco Love nu sunt pesti in desert a spus Ioh.

       _ Da pentru ca i-a speriat pe toti Len! dupa replica asta Cioco Love a luat bataie de la Trey si Len desigur si ia dat vre-o doua si Liserg dupa cefa.

       _ Hei baieti ! Ati putea sa nu va mai bateti si sa va uitati putin la usa cred ca se deschide! a spus Faust. Si toti au inceput sa se holbeze la usa bine Cioco Love , Len si Trey au ramas intr-o pozitie cam ciudata ( intelegeti unde vreau sa bat )

Intre timp usa se deschidea incetisor scartaind putin in timp ce toti stateau cu sufeltul la gura. Iar crispat si cu cartea pe care scria ,, Ghidul pentru tonti in paranormal'' eram eu iesind de dupa usa aia de parca asi fi vazut moartea in baie. Toti se uitau ciudat si iumiti la mine. Am strans acea carte foarte tare in mana si dupa am aruncato pe jos si am calcato in picioare. Toti ceedeau probabil dupa fetele lor ca am luato razna insa nu e chiar asa. Intre timp Riu isi revenise :

            _ Mortimer micutul meu prieten! Ce mai faci? Vad ca ai fost dupa usa cum a fost? se apropia spre mine prietenos probabil vrand sa ma imbratiseze Riu. Insa eu m-am enervat si i-am dat un picior in burta si un pumn in fata iar Riu a cazut ca fulgerat pe jos, deparca l-ar fi lovit trenul. M-am surprins singur, nu stiam ca am atata forta. Revenind. Toti se uitau la mine de parca ar fi vazut o fantoma mai ceva de cat eram eu.

               _ Ă..... ăăă..... prieteni hai sa ne linistim..... suntem cu toti obositi si cred ca este momentul sa ne culcam este tarziu. a spus infricosat Trey.

              _ Bine. am spus eu uitanduma la Trey si simtindui inima cum bate. Cat ai spune peste eram cu toti in saci de dormit fiecare.  Tuturor le era frica de mine ii simteam si-au dat chiar si saci de dormit departe de mine. Mai putin....

  

       Gata ! Asta a fost si capitolul de azi! Chiciti cui nu ii era frica de Mortimer sau de starea in care se aflaNe vedem data vitoare pozibil maine. Nu stiu. Niciodata nu stiu. :-( Ei in fine. Pa!
P.S: Imi pare rau pentru greselile de gramatica . Dar imi e lene sa iau tot capitolul la puricat de greseli. Sper sa puteti intelege ce am scris. A da si cum asi fi putut uita cine este urmatorul pe usa?

:-)

          

     

      

       

Regele Shaman ContinuareaWhere stories live. Discover now