Am pornit la drum!

632 32 10
                                    

In autobuz mi sa parut ca Yoh e cam suparat, asa ca l-am intrebat ce se intamplat:

_Yoh te simti bine? am spus eu ingrijorat

_ Ă, da sunt bine. Doar ca ma gandeam la ce a spus bunicul ,cum ca Hao se va intoarce si va fi si mai puternic, spuse Yoh uitandu-se pe geam.

_Tu chiar crezi ca Hao se va intoarce? am spus eu ingrijorat.

_ Hm...... a mormait Yoh uitandu-se pe geam in continuare.

Si imediat am ajuns la aeroport, de unde a venit o limuzina pentru a ne conduce la avion . Cand am ajuns la avion l-am vazut pe Tao Len si pe sora sa Tao Jun dar si pe spiritele lor protectoare Li-Pai Long si Bason. Tao Len era nervos:

_ Ce ati facut atata ,daca mergeam cu un avion public l-am fi pierdut pana acum! Am spus sa fiti aici acum o ora ! a spus Len foarte nervos.

Tao Len este un pusti de 12 ani ,familia lui e foarte bogata si este la fel ca familia lui Yoh, insa familia lui nu pare prea apropiata, ba chiar ai putea spune ca sunt straini, insa toti menbri familiei sunt shamani . Inainte Len era discipolul unchiului sau malefic, dar sa alturat echipei lui Yoh si l-au invins impreuna pe unchiul malefic al lui Len. Iar acum Tao Len este capul familiei sale ,adica a familiei Tao. Len are un spirit protector al unui razboinic mongol pe nume Bason , pe care l-a obtinut de la niste traficanti de spirite de ziua lui de nastere. Len are o sora mai mare pe nume Tao Jun. Ea poate controla morti cu ajutorul unor cartonase, cheama spiritele luptarorilor inapoi in trupul lor si ii controleaza mai apoi cu acele cartonase. Jun are mereu grija de Len si uneori il pune in situati stanjenitoare deoarece Jun este slabiciunea lai Len, Len face tot ce ii cere Jun.Si are un discipol pe nume Li-Pai Long , dar care i-a devenit prieten , Li-Pai Long este un luptator renumit din filme si eroul meu din filme. Cam atat pentru moment despre Familia Tao.

_ He, he , si eu ma bucur sa te vad Len ! a spus razand Yoh

_ Prietenul meu Len, buna! Ce mai faci? a spus Riu luindu-l pe Len in brate

_ Da-mi drumul! Ce fac?! Vrei sa iti spun ce fac?! Va astept de o ora asta fac! Mai aveam putin si trimite-am o masina dupa voi! Asta fac!

_Amice calmeazate! Nu am intarziat de cat o ora, a spus Trey .

_ Tao Len are cumva nevoie sa ii iau pulsul, sau glicemia ,de fapt cred ca ar exploda ambele aparate daca le-ar atinge. Mai bine iti dau o pastila, pentru a te calma, su mai bine o injectie cu un calmant puternic ,a spus Faust ingrijorat.

_ O pastila pentru ce sunt perfect calm ! Nu se vade ce calm sunt?! a spus Tao Len tipand

_Bine baieti , nu va mai certati si sa mergem, a spus Tao Jun.

_ Stai vi si tu cu noi? a spus mirat Len

_ Dar tu ce credeai ca faci cu atatea bagaje? a spus fericita Jun .Am vorbit cu Anna si sora lui Trey si am decis ca una dintre noi sa vina cu voi.

_Oh, dar de ce dintre toate fix tu?! a spus rusinat si suparat Len

_ Eu unul nu stiu ce sa zic Len, ma bucur ca nu a venit sora mea ! a spus fericit Trey

_ Da si eu sunt de aceasi parere, Trey , a spus razand Ioh. Nu stiu ce m-asi fi facut daca ar fi venit si Anna.

Apoi in sfarsit am intrat in avion era uimitor e mult mai mare pe dinaunutru de cat pe din afara. E mult mai drumos de cat primul. Iar Len a incepus sa ne zica tot soiul de lucruri legate de noul lui avion. Unele pe care nici eu nu le-am inteles cu ar fi ca are nu stiu ce hiperpropulsie si nu stiu ce amortizoare de franare si multe alte lucruri ciudate si ca a dat un milion de dolari pe el sau mai mult , nu mai stiu . Eu cu bani aia imi luam un laptop nou un duh protector si o sumedenie de multe alte chesti interesante.

Toti ne simteam bine Len ne povestea despre avion de si in afara de Bason nimeni nu il asculta ,Jun se intelegea din ce in ce mai bine cu Li-Pai Long .Trey dormea, Rio sa indragostit de o stuardeza iar Yoh iar era pus pe ganduri. Si Faust cu Eliza aveau putin timp impreuna.

Scuze ca nu am postat zilele trecute doar ca nu prea am fost in stare, nu stiu de ce. Si am avut si destul de multa treaba. Sper sa va placa si sa imi spuneti despre ce presonaj vreti sa fac o descriere in urmatorul capitol. :-)

Regele Shaman ContinuareaWhere stories live. Discover now