Evadarea

69 6 0
                                    

        Fara sa imi dau seama fata este acum in spatele meu, inghet de frica.
            _ Nu o sa te doara prea tare, spune fata dupa care surade si ma musca de gat. Durerea intrase instantaneu in mine. O simteam in tot corpul de parca m-ar fi sfasiat pe dinauntru. Apoi printr-o miscare rapida o indepartez de mine.
            _Nu ai un gust chiar asa de rau, a spus aceasta in timp ce isi lingea mana plina de sangele meu apoi sare ira pe mine, insa ma feresc. Ce mama dracu? Asta e canibala?
            _De fapt este posedata de un demon. A facut si ea acel pact pe viata, spune Mosuke. Se hraneste cu carne umana in mod special de shaman. Lumpta cu uriasul a fost doar pentru a vedea de ce esti in stare si pentru ati consuma furiokul.
Asta inseamna ca trebuie sa am mare grija sa nu ma manance cu totul. E rapida dar ii pot tine piept. Insa mai sunt si ranit. Trebuie sa mai trag de timp ca sa ma vindec. Asa ca am fugit in padure.
           _Dupa el! A strigat Mos Craciun si astfel au inceput cautarile prin padure dupa mine. Saream din copac in copac cat puteam de repede avand si rana deschisa si inca sangeranda. Mi-am dat tricoul jos si mi l-am legat dupa gat pentru a opri sangerarea.
Am dat de un parau si am inceput sa merg prin apa , sperand ca imi vor pierde urma si ca la capatul firului voi da de sat. Insa am fost prins .
           _Unde credeai ca pleci? spuse fata aceea ciudata aptopriindu-se incet de mine si toti acei ninja incoltindu-ma. Credeam ca acolo imi este sfarsitul. Cand de nicaieri, s-a ivit o umbra intre mine si aceea creatura care s-a dovedit a fi Yoh. Nu credeam vre-o data ca ma voi bucura asa de tare sa il vad.
            _Va pleca cu noi acasa, imi pare rau. Hihihi! Doar nu credeai ca ai ramas singur, nu-i asa? a spus Yoh intorcandu-si capul spre mine si zambind. Chiar inainte sa raspund Ciocolove a venit si m-a dus undeva departe.
            _Sa sti ca a fost tare greu sa te localizez cu toti ninja astia si plus ca ai inceput sa mergi si prin apa. Scuze pentru intarziere, a spus Ciocolove. Iar eu nu am facut nimic altceva in afara se a da din cap aprobator.
Imediat am si ajuns intr-un loc mai retras unde Faust s-a ingrijit de ranile mele iar Ciocolove a avut grija de urmaritorii nostri. Intre timp Yoh si ceilalti se ocupau de ninja si de acea fata de la parau.
          Erau uimitori .au venit chiar si Anna si Kimiko, era o lupta carancena. Yoh se ocupa de acea canibala pe cand ceilalti il mai ajutau si ii distrugeau pe ninja aceea care parca se inmulteau incontinuu, insa eroi nostri erau capabili sa ii invinga! Nici macar nu au fost necesare spiritele uriase. In scurt timp mai ramasese doar acea psihopata, Mos Craciun disparuse de mult.
               _Ei haideti, cred ca putem ajunge la o intelegere..... Uitati puteti sa.... si nici nu a mai apucat sa termine propozitia caci Anna a aruncat-o cat colo vre-o 500 metri distanta printre copaci si implicit prin ei. Era inconstienta, in timp ce Kimiko se apropria de ea incet pentru ai pune capac a aparut o umbra de nicaieri si a salvat-o, lasand in urma doar un nor necacios de fum. Nu ar fi meritat.... Apoi am plecat cu totii acasa. Si acolo.....

Imi cer scuze pentru aceasta mega intarziere a capitolului. Ma voi redresa.....cumva.....

Regele Shaman ContinuareaWhere stories live. Discover now