Ingrozitii!

165 9 0
                                    

a spus:

_ Baieti, trebuie sa nu mai plangem ca niste mate plouate si sa reactionam intr-un fel. Chiar vreti sa il lasati pe Hotul asta de chipuri sa faca ce vrea din mintea noastra?

_ Nu, dar ce am putea sa facem? a spus Lyzerg

_ Adevarat. Nu putem sa ne confruntam cu el. E mult prea puternic. a spus Ciocolove.

_ Nu va mai cunosc. Cine sunteti? Voi nu sunteti prietenii mei. Nu ne-am dat niciodata in laturi de la nimic, si acum brusc vreti sa renuntati? Amintiti-va de ce sunteti aici, si hai sa facem ceva. a spus Yoh foarte serios si motivational.

_ Prieteni, maiestrul Yoh are dreptate. Hai sa-i dam drumul! a spus Ryu. Apoi toti am batut palma.

Brusc s-a auzit ceva ciudat ca si atunci cand am intrat prima daa pe usa, si toti am lesinat. Apoi fiecare s-a trezit intr-o camera intunecata unde persoanele dragi noua ne faceau rau. Practic ne vedeam temerile in fata, si fara sa vrem, trebuia sa le confruntam. Eu am fost inconjurat de fantomele prietenilor mei , care voiau sa ma omoare. Si baietii le puneau sa faca asta. Dar mai erau si alte fantome mult mai infricosetoare. Parca toate povestile cu fantome erau in fata mea, iar eu eram victima lor de aceasta data.

Rio era inconjurat de esec si tristete. Nu putea devenii shaman era doar un ingrijitor intr-o scoala si era inconjurat de femei urate care il bateau iar prietenii lui isi bateau joc de el. Si banda nu il mai respecta ,ba chiar din potriva.

Len era fata in fata cu familia sa, si urmarea cum se omorau intre ei impreuna cu prietenii sai, iar Bason era de negasit. Len nu putea face nimic in afara de a privii cum se omoara intre ei. Era legat cu lanturi groase de pamant. Iar toti dadeau vina pe el ca sa ajuns la una ca asta. Si mai era si personajul principal din Boku No Pico.

Chocolove facuse o gluma care nu i-a iesit cum trebuie pe o scena, si toata lumea a inceput sa rada de el ,si sa il ia la bataie, chiar si prietenii lui. Nimeni nu il suporta ,si mai apoi toti aratau ca el ,1000 de Ciocolove. Va puteti inchipuii . Clonele au inceput sa foloseasca glumele lui . Si dupa au inceput sa il bata.

Trey vedea cum toate spiritele sacre sunt ucise si se faceau defrisari si ardeau toti nuferii si nimeni nu facea nimic. Chiar si satenii ajutau la dezastru. Iar Koloro era rapusa de fum. Satul a luat foc. Toate astea nu se intamplau doar acolo ci pe intreaga planeta.In locul padurii se construia un mall urias si in locul satului blocuri iar unde erau nuferii o centrala termica

Lyzerg o vedea pe Cloe, franta intr-un colt. Bine nteles era si Hao acolo si ii omora prietenii unul cate unul dar ii mai adresa lui Lyserg cuvinte urate cum ar fii, ca e un esec ,ca e o rusine. Pe Lyzerg nu il tinea nimic cum se intampla la toti ceilalti, el era inmarmurit de frica . Frica ii pusese atat de tare stapanire pe corp, ca deabia mai respira.

Faust sa nu credeti ca o ducea mai bine, era intr-o camasa de forta si legat de un scaun. Vedea cum scumpa sa Eliza era mutilata incet de catre Yoh si prietenii sai. Desi era legat vedea totul printr-un gam tip oglinda. El ii putea urmarii insa ei nu il puteau vedea pe el. Era ingrozitor.

Yoh cred ca era singurul care nu reactiona in nici un fel. In fata lui ,Hao luase titlul de rege al shamanilor si in lume era un mare haos, oamenii murind pe banda rulanta. A vazut cu i-au fost chinuiti prietenii si familia iar mai apoi omorati cu sange rece de catre Hao si oamenii sai. Si totata familia lui il considera o rusine , bine asta inainte de macel si cu toate astea ,el nu avea nicio reactie spre deosebire de prieteni sai. Statea si privea, ba chiar arata putin plictisit. Ce e neinregula cu omul asta?! Chiar nu mai are sentimente?

Stiu, scurt si plictisitor. Dar vreau sa rescriu primele capitole pentru ca, hai sa recunoastem daca ar fii un drum ,ar fii unul din Romania, plin de balti, noroaie, gropi si bineinteles cu pietris, aflat in mijlocul campului.

Imi cer scuze pentru ca a fost scurt si pentru primele capitole. Si va felicit ca, in ciuda lor ati ajuns cu cititul pana aici, deci BRAVO!


Regele Shaman ContinuareaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum